Знижка 40% акцію завершено

Спеціальна ціна на стартову інкрустацію пакету Prodigy TSES для футбольних принтерів

З 1 жовтня по 30 грудня Ви можете придбати стартовий набір (CMYK) текстильних пігментних чорнил Prodigy TSES (США) зі знижкою 40%. Таким чином, 1 літр чорнила буде коштувати всього 80 Євро. Поспішайте, кількість акційного чорнила обмежена!
INX Digital's Prodigy TSES - це пігментні текстильні чорнила на основі води призначені для струменевих принтерів із друкованими головами Epson. Дані чорнила можуть використовуватися як для друку на світлих, так і на темних бавовняних футболках. Темні футболки вимагають попередньої обробки праймером.
Чорнило Prodigy TSES - прекрасно себе зврекомендували, як яскраві, нешкідливі для друкованих голів, стійкі до прання чорнило. Prodigy TSES - пройшли більш ніж річне випробування в демо-залі компанії Медіапринт Україна і в передових компаніях даної галузі. Чорнило Prodigy TSES є 100% аналогом чорнило DuPont Artistri по передачі кольору і своїми властивостями.

Чорнила TSES були створені для друкованих голів Epson. Можливо також використання їх для інших друкованих голів зі схожими характеристиками. TSES прекрасно підходять для принтерів Polyprint ShorTee, Echo, More; MS, Epson SureColor SС-F2000; DTG і інших принтерів зроблених на базі Epson.

Чорнила Prodigy TSES призначені для друку на 100% бавовняних матеріалах, сумішевих матеріалах, де бавовна становить понад 65% і поліестерових матеріалах (з попереднім просоченням).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 93 381 XX XX +380 93 381 3681
Терміни проведення акції №1592: 01 жовтня — 30 грудня 2017