Найбільший запуск: Xerox представляє 29 нових принтерів і БФП
Xerox

Найбільший запуск: Xerox представляє 29 нових принтерів і БФП

Нове портфоліо офісної техніки на платформі Xerox ConnectKey перетворює звичні друковані пристрої в бізнес-асистентів, які відповідають зростаючим потребам сучасних компаній. У цих моделях реалізовані можливості персоналізованого управління, доступ до хмарних сервісів одним дотиком і багаторівнева система безпеки.

Пристрої відрізняються один від одного по форм-фактору, продуктивності і функціоналу. При цьому всі вони мають принципово новий єдиний сенсорний інтерфейс. Ці продукти здатні вирішувати завдання як компаній СМБ, так і великих офісів.

«Ми бачимо, як змінюється робоче місце, - коментує Джефф Джейкобсон, генеральний директор компанії Xerox. - Процеси вирішення завдань перемістилися з робочого столу на мобільні пристрої і стали більш персоналізованими. Тому ми створили нове портфоліо повноцінних бізнес-асистентів, тісно пов'язаних із мобільним і хмарним технологічним середовищем, яке змінилося під впливом еволюції робочого місця».

Нові продукти діляться на дві лінійки: Xerox VersaLink і Xerox AltaLink. 19 принтерів і БФП VersaLink розроблені для малих і розподілених робочих груп. 10 БФП AltaLink призначені для великих офісів і друку великого обсягу документів.

 Офісна техніка на платформі Xerox ConnectKey має розширені можливості захисту даних. Це дозволяє повністю контролювати роботу продуктів із нових лінійок і успішно застосовувати їх в ІТ-інфраструктурах із найвищими стандартами безпеки. БФП з лінійки AltaLink також володіють додатковим рівнем захисту даних, реалізованим Xerox у партнерстві з McAfee.

Уже запущені в продаж кольорові БФП Xerox VersaLink С405 і принтер Xerox VersaLink C400, а також монохромні БФП Xerox VersaLink B405 і принтер Xerox VersaLink B400. Ці пристрої формату A4 оснащені новітніми технологічними рішеннями і відрізняються підвищеною обчислювальною потужністю і економічністю. Інші моделі з лінійок Xerox AltaLink і Xerox VersaLink будуть доступні для придбання в Україні в другому кварталі 2017 року.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 337 XX XX +380 44 337 7888
+380 44 337 XX XX +380 44 425 1414
+380 44 337 XX XX +380 95 243 0682
Ідентифікатор: 1525