Для бездефектного виробництва Heidelberg розробив систему інлайн контролю
Фото: Heidelberg

Для бездефектного виробництва Heidelberg розробив систему інлайн контролю

Німецька компанія Heidelberg розробила систему інлайн контролю Prinect Inspection Control 2 для реалізації нульового дефекту виробництва і своєчасного виявлення дефектів друку. Ці аспекти особливо важливі для виготовлення промислової упаковки, етикеток і комерційних друкарень преміум сегменту.

Читайте також: Офсетна друкарська машина привернула увагу журі міжнародної нагороди в області дизайну

Перевірку виконують дві кольорові камери високої роздільної здатності, які перевіряють весь лист. Працюють на високій швидкості і вказують оператору на будь-які дефекти в режимі реального часу.

Система повністю інтегрується в блок для нанесення покриття. Вона може бути розширена за допомогою двох варіантів: перенесення контрольних зон з етапу додрукарської підготовки або додавання функції PDF-перевірки (автоматично виконується перевірка з додрукарською PDF). Ці інструменти дозволяють виявляти дефекти на ранній стадії.

Система автоматично генерує цифровий опорний лист, із котрим звіряються всі інші. Інформація про негаразди (марашки, смуги, змазування та ін.) виводяться на настінний монітор. Початок і кінець дефектних листів автоматично позначаються.
Ідентифікатор: 1527