Компанія Epson офіційно представила Epson WorkForce Enterprise
Epson

Компанія Epson офіційно представила Epson WorkForce Enterprise

Компанія Epson офіційно представила партнерам Epson WorkForce Enterprise — перші струменеві БФП для бізнесу з вражаючою швидкістю друку — до 100 сторінок за хвилину.

Серія представлена ​​двома кольоровими БФП формату А3+: Epson WorkForce Enterprise WF-C20590 зі швидкістю друку до 100 сторінок за хвилину і Epson WorkForce Enterprise WF-C17590 зі швидкістю друку до 75 сторінок за хвилину. Це оптимальне рішення з низьким енергоспоживанням за ціною галузевого лазерного копіювального апарату формату А3. Обидва БФП чудово підійдуть для офісного друку великих обсягів, як у великих корпораціях, так і на малих і середніх підприємствах.

Андрій Антонов, менеджер із продукту компанії Epson Europe B.V., коментує: «Струменева лінійна друкуюча головка не новинка для Epson, аналогічні друкуючі головки вже прекрасно зарекомендували себе в промислових широкоформатних машинах Epson для друку етикеток. Тому можна сказати, що Epson пропонує нове, і при цьому вже перевірене часом рішення. Пристрої Epson WorkForce Enterprise використовують передові розробки: лінійна друкуюча головка з автоматичною перевіркою стану і компенсацією забитих сопел запобігають появі смуг при друці, а спеціальна електростатична стрічка замість роликів забезпечує підтримання високої якості друку при високій швидкості. Ми раді, що партнери Epson, знайомі з нашими струминними бізнес-принтерами, уже активно цікавляться пристроями серії WorkForce Enterprise».

Друкуюча головка шириною всього 43 мм включає в себе близько 33 500 сопел і підтримує друк краплями змінного розміру. Такий неймовірний рівень деталізації не тільки покращує роботу БФП, він також забезпечує швидкість і надійність для компаній із великим об'ємом друку.

Опціонально пристрої серії Epson WorkForce Enterprise комплектуються степлером і сортувальником документів, ємністю до 4 900 аркушів. Додатково можна придбати лоток подачі паперу на 3 000 аркушів. Сумарна ємність подачі паперу при цьому збільшується до 5 350 аркушів.

Крім того, моделі лінійки підтримують мобільний друк із смарт-пристроїв і сканування з технологією NFC. Інструменти і програми (Email Print for Enterprise, Epson Print Admin і Document Capture Pro) додають серії функціональності — це більше, ніж просто друк і сканування.

При всіх вражаючих можливостях, енергоспоживання БФП Epson WorkForce Enterprise знижено до 96% у порівнянні з лазерними принтерами з аналогічною швидкістю друку (без необхідності використання спеціалізованого джерела живлення).

БФП Epson WorkForce Enterprise WF-C20590 з'явиться в продажу в серпні 2017 року.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 337 XX XX +380 44 337 7888
+380 44 337 XX XX +380 44 425 1414
+380 44 337 XX XX +380 95 243 0682
Ідентифікатор: 1570