Xeikon надав можливість поліграфістам потіснити традиційних виробників шпалер
Фото: Xeikon

Xeikon надав можливість поліграфістам потіснити традиційних виробників шпалер

Компанія Xeikon розробила цифрову відповідь на виклики, котрі зараз постали перед виробниками шпалер: адаптація та персоналізація. Оскільки попит на індивідуальні інтер'єри швидко зростає, у Xeikon запропонували рішення з повним циклом виробництва шпалер. Xeikon Wall-Covering Suite презентували на міжнародній виставці домашнього текстилю і тканин для оформлення інтер’єру Heimtextil, яка пройшла у Німеччині з 9 по 12 січня 2018 року.

Цифрова лінія з виробництва шпалер, як зазначають інженери компанії, робить вигідним випуск шпалер стандартної довжини (завширшки 508 мм і завдовжки 55 м) невеликим накладом з якістю друку 1200 dpi. Обладнання забезпечує повторюваність кольорів та якість друку. Ці характеристики є особливо важливими, адже для цифрових рішень їх буває важко забезпечити.
Час виробництва скорочується за рахунок швидкого обертання валів. Швидкість друку 5 кольорів на Xeikon 3500 складає 19,2 м/хв.
Сухі тонери Xeikon не містять розчинників або шкідливих речовин і відповідають екологічному законодавству (EN 15102 Декоративні настінні покриття. Рулонна і панельна форма).

Читать также: Domino запропонував цифрову альтернативу трафаретному друку

Для розширення сфери діяльності компанія випускає дворівневі преси Xeikon 8500 і 9000 Series, які дозволяють друкувати односторонні шпалери або фрески, а також двосторонні зразки книг тощо.

Ідентифікатор: 1654