Нова розробка Київполіграфмаш - флексодрукарська 3-х фарбова лінія нанесення зображень на біг-беги
Київполіграфмаш

Нова розробка Київполіграфмаш - флексодрукарська 3-х фарбова лінія нанесення зображень на біг-беги

У березні 2018 р. Київполіграфмаш завершив розробку флексодрукарської 3-х фарбової лінії ФДЛ- 2300/3. Лінія призначена для нанесення кольорових зображень в 1 - 3 фарби засобом флексодруку на заготовки «біг-бегів» з поліпропілену, мішки та картон.

Нова розробка виконана на базі серійних виробів - флексодрукарської однофарбової машини ТПФ-850 і друкрсько-висікальної лініїї ДВЛ-1800, які давно користуються популярністю серед виробників упаковки.

Лінія побудована за модульним принципом - до її складу входять автономні технологічні секції: пристрій подачі, друкарські секції, система сушки та вивідний пристрій.

Керування лінією проводиться з пульта, встановленому на приймальному пристрої. Заготовки поштучно подаються оператором на пристрій подачі, обладнаний лічильником готової продукції. Швидкість роботи лінії вибирає оператор для досягнення максимальної продуктивності та зручності подачі заготовок.

Друкарська секція забезпечує нанесення якісного фарбового зображення на спиртовій або водній основі з відповідним регулюванням суміщення фарб в подовжньому та осьовому напрямках. Фарбовий апарат друкарської секції складається з анілоксового та дукторного валів без класичної фарбової ємкості. Постійну подачу та циркуляцію фарби забезпечує насос, занурений в ємність. Тиск між анілоксовим і формним валом вмикаються за допомогою пневмоциліндрів.

Вивідний пристрій призначений для стапелювання готової продукції.
Технологічні секції лінії для підготовки до друку і обслуговуванні мають горизонтальне переміщення, що дозволяє швидко змінювати друкарські форми і мити вали фарбового апарата. З'єднання секцій здійснюється за допомогою швидкодіючих стоп-запорів.

Флексодрукарська лінія забезпечує оптимальну продуктивність, якість та зручна при її наладці і обслуговуванні.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 468 XX XX +380 44 468 5211
+380 44 468 XX XX +380 44 468 4282
Ідентифікатор: 1675