Xerox Iridesse Production Press: перламутровий ефект і виняткова якість друку для розвитку цифрової поліграфії
Xerox

Xerox Iridesse Production Press: перламутровий ефект і виняткова якість друку для розвитку цифрової поліграфії

Спочатку Xerox винайшов копір, лазерний принтер і друк на вимогу. Тепер компанія представила ще одне революційне рішення - Xerox Iridesse Production Press, першу в світі ЦПМ, яка може в один прохід друкувати золотим або срібним металізованим тонером, чотирма кольорами CMYK і прозорим тонером. Це дозволяє друкарням отримати вирішальну конкурентну перевагу на швидко зростаючому ринку декоративної поліграфії.

«Xerox Iridesse Production Press зможе надрукувати затребувану на ринку продукцію, з якої не впорається жодна інша цифрова машина, - коментує Рагніт Мехта, віце-президент і генеральний директор підрозділу листових ЦПМ компанії Xerox. - Ця ЦПМ дозволяє легко додавати нестандартні ефекти і елементи оформлення ціною мінімальних витрат. Ми створили її, щоб друкарні могли швидше розвивати бізнес і краще використовувати ринкові можливості».

Xerox Iridesse Production Press може замінити собою кілька друкованих машин і технічних процесів, які зазвичай використовуються для створення нестандартних елементів оформлення. Це підвищує пропускну здатність друкарень і прибутковість виробництва. За даними Keypoint Intelligence - InfoTrends, застосування декоративних елементів здатне забезпечити швидке повернення інвестицій завдяки рентабельності від 50% до 400% (1).

«Xerox Iridesse Production Press не має аналогів за своїми можливостями. Ця машина дозволяє друкувати і виробляти декоративну обробку в один прохід, автоматизувати робочі процеси і рутинні операції, пов'язані з нанесенням металізованого і прозорого тонера, а також забезпечує контроль якості в реальному часі, - коментує Рон Гільбоа, керівник групи промислових рішень Keypoint Intelligence. - Все це дає друкарням вагомі переваги перед конкурентами».

За допомогою двох секцій з додатковими тонерами друкарні можуть виробляти високоприбуткові види продукції з плашечними кольорами, металізованими елементами і додатковими відтінками, поєднуючи металізовані тонери зі стандартною тріадою. Золотий і срібний металізовані тонери можуть використовуватися як окремо, так і під або поверх чотирьохфарбового друку. Це дозволяє отримувати гами кольорів з унікальним перламутровим ефектом. Для створення ілюзії об'єму або текстури можна додатково додати шар прозорого тонера.

Попередньо робочі процеси в Xerox FreeFlow Core дозволяють автоматично і вибірково адаптувати текст і графіку до друку золотим або срібним металізованим тонером, не редагуючи вихідні документи. Це спрощує додавання в продукцію декоративних елементів з високою доданою вартістю.

Xerox Iridesse Production Press друкує зі швидкістю 120 сторінок на хвилину і підтримує матеріали щільністю від 52 до 400 г / м2. Також нова ЦПМ володіє наступними перевагами:
- Новий дрібнодисперсний емульсійно-агрегаційні тонер HD EA складається з частинок оптимального розміру, які помітно знижують глянець, згладжують тонові переходи і передають дрібні деталі.
- Контролер Xerox Fiery EX-P 6 Print Server дозволяє створювати робочі процеси з індивідуальним налаштуванням для друку металізованим тонером, володіє розширеним функціоналом і інструментами управління кольором.
- Два поліпшених подвійних лотка великої місткості, а також опціональний обхідний лоток і пристрій для вставки обкладинок дозволяють використовувати до восьми різних матеріалів в одному тиражі або запечатувати до 12500 листів за один захід.
- Широкий вибір доступних фінішних опцій, включаючи новий модуль біговки і модуль двосторонньої обрізки, який в комплексі з фінішером-беклетмейкером і модулем обрізки переднього краю дозволяють виробляти буклети преміальної якості з тристороннім обрізанням і професійно виконаним корінцем.

Доступність
ЦПМ Xerox Iridesse Production Press буде доступна для замовлення з червня 2018 року. Детальну інформацію про постачання в різні регіони можна отримати у місцевих торгових представників.

1 Keypoint Intelligence — InfoTrends, “Beyond CMYK: The Use of Special Effects in Digital Printing”, 2016
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2031
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2030
Ідентифікатор: 1708