Нова версія лінійки пристроїв imageRUNNER ADVANCE Generation 3
Canon

Нова версія лінійки пристроїв imageRUNNER ADVANCE Generation 3

Компанія Canon оновила модельний ряд пристроїв imageRUNNER ADVANCE третього покоління. Нова версія лінійки включає новітні технології в галузі обладнання і програмного забезпечення і пропонує компаніям безпечні сумісні рішення для хмарного документообігу.

Захист ваших вкладень за допомогою універсальної мікропрограмної платформи
Другий ряд пристроїв imageRUNNER ADVANCE працює на платформі Unified Firmware Platform (UFP), яка пропонує ще більш стабільну взаємодію з користувачем. Платформа постійно оновлюється новітніми функціями. Устаткування залишається повністю функціональним і захищеним при мінімальних зусиллях з боку користувача. UFP дає користувачам впевненість у безпеці інвестицій, крім необхідності міняти парк пристроїв після кожного оновлення.

Підключення до хмари з Uniflow Online Express
Покращена лінійка пристроїв imageRUNNER ADVANCE пропонує широкий вибір моделей, серед яких кожен користувач знайде те, що йому потрібно. Оновлені пристрої включають ефективний спосіб перевірки в хмару і управління виводу - uniFLOW Online Express. На порталі uniFLOW Online Express можна легко відстежувати активність і створювати текстові та графічні звіти. Панель управління дозволяє легко перетягувати віджети і представляє огляд всієї інфраструктури компанії для друку, сканування та копіювання з докладними звітами про діяльність користувачів і пристрої. Таким чином uniFLOW Online Express надає можливість контролювати витрати компанії на друк, копіювання, факсимільний зв'язок і сканування, що допомагає правильно управляти витратами.

Оновлену лінійку imageRUNNER Advance також можна інтегрувати з іншими рішеннями для сканування і документообігу, включаючи uniFLOW і Therefore ™ Online.

Рішення uniFLOW Online Express і uniFLOW Online підтримує широкий асортимент обладнання Canon, включаючи серію imageRUNNER C3000 і пристрої i-SENSYS. Завдяки цьому Canon зможе запропонувати покупцям широкий асортимент рішень.

Надійний дизайн
Друга версія платформи пропонує підвищену безпеку і контроль над парком пристроїв. Аутентифікація користувачів означає, що навіть завдання, відправлені з смартфона, будуть виконані безпечно і з захистом конфіденційності. Для запобігання несанкціонованого поширення конфіденційної інформації, для окремих користувачів є можливість відключити різні функції пристрою, а візуальні і звукові повідомлення Original Reminder нагадають про залишені на пристрої скановані оригінали. Рішення uniFLOW Online Express дозволяє, якщо необхідно, обмежувати доступ окремих співробітників, відділів або робочих груп до певних функцій або пристроїв. Функція гостьового друку забезпечує безпечне підключення мобільних пристроїв для друку без доступу до мережі компанії.

Гнучка робота для сучасного офісу
Друга версія лінійки пристроїв imageRUNNER ADVANCE вимагає мінімального втручання при роботі і дозволяє зменшити час простоїв. Завдяки консолі управління imageWARE Management Console користувачі можуть віддалено перевіряти поточний статус пристрою і кількість витратних матеріалів. До того ж, користувачі можуть безпечно сканувати або друкувати документи в дорозі, легко включаючи свої мобільні пристрої в робочі процеси компанії. Лінійка imageRUNNER ADVANCE пропонує різні способи підключення смарт-пристроїв, в тому числі за допомогою QR-коду, додаткового модуля NFC і додаткового модуля Bluetooth з низьким енергоспоживанням, а також підтримку стандартних сервісів, таких як Google Cloud Print, AirPrint і Mopria.

 Заслужена історія
Лінійка imageRUNNER ADVANCE третього покоління - частина визнаного сімейства технологій. Три роки поспіль пристрої отримували престижну нагороду «Краща лінійка БФП формату A3» від Buyers Lab Keypoint Intelligence. Кожна з доступних на ринку моделей, протестованих BLI, підтримує просту заміну компонентів, забезпечує зручність і простоту використання і вражаюче низький коефіцієнт неподання листа: всього 1 на 426 000 копій. І додатковий бонус - кожен пристрій підтримує величезну кількість рішень, що прискорюють документообіг і знижують витрати. При цьому всі моделі забезпечують високоякісний друк, який приведе в захват будь-яку компанію.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 592 XX XX +380 44 592 1922
+380 44 592 XX XX +380 50 367 6570
+380 44 592 XX XX +380 67 101 5171
Ідентифікатор: 1716