Медиапринт Україна стала офіційним дистриб'ютором унікальної технології Dimense в Україні
Veika

Медиапринт Україна стала офіційним дистриб'ютором унікальної технології Dimense в Україні

Компанія Mediaprint Ukraine уклала дистриб'юторську угоду з компанією Veika UAB із продажу унікального обладнання Dimense, для виробництва 3D шпалер із друком, на території України.

Технологія Dimense - інноваційне рішення компанії Veika (Литва), яка п'ять останніх років активно займається дослідженнями і розробкою нових технологій для шпалерної промисловості. Процес об'ємного друку швидкий і простий, як звичайний цифровий друк; якість і передача кольору зображень ні в чому не поступаються традиційним струменевим плотерам високого класу.

Технологія Dimense полягає в наступному:
 За традиційною технологією здійснюється повнокольоровий друк латексними чорнилом на спеціальному матеріалі Veika Ecodeco. Паралельно з основним друком наноситься спеціальний лак для позначення меж деталей рельєфу і спеціальні реагенти, що відповідають за активність спінювання полімерного шару Ecodeco.

 Після виходу із зони друку відбиток потрапляє в технологічну секцію з вбудованим термокаландром, розігрітим до температури 200 °С. У результаті високотемпературного впливу ділянки, на яких відсутній лак, спінюються і таким чином формується фактура (ефект тиснення). Далі готовий відбиток виходить за межі «гарячої» секції, охолоджується і намотується в рулон. Ексклюзивне виріб готовий.

Принтер дозволяє:
- Наносити рельєф на шпалери і друкувати зображення - одночасно;
- Тільки створювати рельєф, для подальшого фарбування;
- Просто друкувати на будь-яких фотошпалерах латексними чорнилом.

Початок продажів принтерів - вересень 2018 року.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 93 381 XX XX +380 93 381 3681
Ідентифікатор: 1722