Esko зміцнює свою позицію новатора в пакуванні

Esko зміцнює свою позицію новатора в пакуванні

Esko, постачальник програмного та апаратного забезпечення для дизайну упаковки, оголосила про придбання американської компанії blue Software, LLC. Blue займається розробкою етикетки та програмного забезпечення для обробки ілюстрацій.

Президент Esko, Удо Паненка (Udo Panenka), зазначив, що програмні та апаратні рішення компанії оцифровують, автоматизують, поєднують розробку упаковки та виробничий процес від концепції до готових пакетів, дисплеїв у магазинах та контенту для електронної комерції. Компанія прагне покращити ефективність цього бізнес-процесу для власників продукції. Придбання посилить позицію Esko як технологічного новатора в галузі упаковки. Розробки blue допомагають користувачам запускати нові продукти швидко та за менші кошти.

Читайте також: На ринку чорнил для упаковки створений новий стратегічний альянс

Blue приєднається до платформи Danaher, яка об’єднує різні компанії для розв’язання проблем клієнтів. Вона включає Pantone, MediaBeacon, X-Rite, AVT, Videojet, FOBA, Linx та Laetus. Разом ці компанії підтримують індустрію упаковки та їх постачальників, намагаючись спростити виробничі процеси для пришвидшення запуску продукції.
Ідентифікатор: 1724