Відкрився новий завод Domino з виробництва чорнила в Ліверпулі
Domino

Відкрився новий завод Domino з виробництва чорнила в Ліверпулі

На честь свого 40-річчя Domino Printing Sciences відкриває новий завод з виробництва чорнила в Ліверпулі, Великобританія.

Завдяки інвестиціям компанії в передові виробничі процеси, новий майданчик площею 16 000 кв.м. забезпечить Domino значне збільшення продуктивності і скорочення часу виконання замовлень.

У новому приміщенні, яке в п'ять разів більше попереднього, буде знаходитися виробнича зона, лабораторії щодо забезпечення якості, спеціалізовані навчальні центри та приміщення для семінарів, адміністративні офіси і конференц-зали, а також складське приміщення висотою в десять метрів. Звідси готова продукція буде направлятися безпосередньо до клієнтів Domino і більш ніж двохстах дистриб'юторам компанії по всьому світу.

Новий завод використовує новітні технології, у тому числі вбудовані змішувальні установки, системи палетизації, інноваційні процеси обробки матеріалів, автоматичні лінії розливу з високошвидкісними обертовими наповнювальними головками і роботизовані автоматичні системи обробки.

«Цей новий завод буде сприяти розширенню потужностей виробництва наших чорнил відповідно до зростаючого попиту, у тому числі збільшення асортименту та обсягів продукції», - зазначив Найджел Бонд, генеральний директор Domino.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 277 XX XX +380 44 277 1616
+380 44 277 XX XX +380 44 277 1616
Ідентифікатор: 1729