Mediaprint Ukraine уклала дистриб'юторську угоду з компанією IECHO

Mediaprint Ukraine уклала дистриб'юторську угоду з компанією IECHO

Mediaprint Ukraine уклала дистриб'юторську угоду з компанією IECHO, відомим виробником ріжучого обладнання з ЧПУ для дрібносерійного і крупнотиражних виробництва, а також провідним розробником спеціалізованого програмного забезпечення і систем візуального проектування.

 IECHO Digital Cutting machine була заснована в Китаї в 1994 році. Рішення iECHO користуються великою популярністю в рекламній, поліграфічній, пакувальній, текстильній, будівельній галузях, а також у вітроенергетиці і авіа- і автомобілебудуванні. Протягом більше 20 років для всесвітньо відомих постачальників компанія iECHO розробляла виробничі рішення від загального проектування, розробки технологій впровадження декількох операцій на одному верстаті до повного налагодження процесу автоматичного різання.

Високошвидкісні планшетні розкрійники iECHO TK3S і BK3 призначені для високоточного наскрізного різання, часткового прорізання, фрезерування, перфорації, биговки і креслення. Устаткування iECHO відрізняється винятковою універсальністю завдяки широкому вибору інструментарію, що дозволяє обробляти найрізноманітніші матеріали - пластики, картон, самоклеючі плівки, композит, гуму, шкіру, тканину тощо.

Планшетні розкрійники iECHO успішно використовуються при виробництві зовнішніх рекламних конструкцій і POS-матеріалів, одягу і текстильних виробів, взуття, сумок і галантерейної продукції, упаковки, прапорних виробів, навісних фасадів з алюмінієвого композиту, технічних мембран, автомобільної оббивки і багато чого іншого.

Сьогодні компанія iECHO - це високотехнологічне підприємство державного планування, розташоване в провінції Чжецзян. Штаб-квартира компанії знаходиться в Національній Зоні розвитку високих технологій. Компанія має в своєму розпорядженні власну будівлю площею близько 4000 квадратних метрів, в якому розташовуються маркетинговий і сервісний центри. Центр досліджень і розробок знаходиться в США, в штаті Юта. За майже 20 років досліджень і розробок компанія iECHO отримала більше 20 національних патентів і зареєструвала 30 авторських прав на програмне забезпечення, взяла участь у безлічі важливих програм Національного Міністерства науки і технологій.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 93 381 XX XX +380 93 381 3681
Ідентифікатор: 1747