DuPont доповнив портфоліо матеріалів для 3D-друку
Фото: DuPont
Розгалужений повітропровід, який надрукований на 3D-принтері гранулами Hytrel® TPC-ET компанії DuPont

DuPont доповнив портфоліо матеріалів для 3D-друку

DuPont Transport & Advanced Polymers, бізнес-підрозділ відділу спеціальних продуктів DowDuPont, випустив нові матеріали для 3D-друку. Нові розробки дозволяють плавно переходити від прототипу до малих серій, передсерійного і масового виробництва. Гранули і нитки дозволяють використовувати один і той же матеріал у різних процесах. Наприклад, для створення прототипу і лиття під тиском для дуже великих обсягів.

Лінійка матеріалів розширена шістьма новими поліамідами Zytel, гранулами поліефірного еластомеру Hytrel і двома новими нитками Hytrel.

Поліамід Zytel призначений для створення міцних і жорстких деталей. Випускають неармовані типи гранул та армовані скловолокном і вуглецевим волокном.
Сополістер Hytrel поєднує гнучкість каучуку з міцністю і технологічністю термопластів. Це робить його придатним для створення гнучких, функціональних частин.

Читайте також: Перші 3D принтери були схвалені Pantone

Як сказав стратегічний маркетолог DuPont EMEA Крістоф Пауло, нові продукти відповідають бажанням промисловості збільшити і прискорити виробництво за меншими витратами.
Ідентифікатор: 1855