Пакування отримало нагороду за дизайн
Фото: Leonhard KURZ

Пакування отримало нагороду за дизайн

Четверте видання колекції упаковки Box in Box отримало премію Red Dot Award у категорії «Дизайн пакування». Пакування було розроблене дизайнерками «KURZ» — світовий виробник декоративних та функціональних покриттів.

«Box in Box Edition 4» складається з п’яти коробок, які вкладаються одна в одну. Цікавість змушує розпаковувати одну коробку за іншою.

Дизайн коробок демонструє останні тенденції 2019 року. KURZ з тренд-агентством щорічно досліджують нові тенденції та соціальні течії, щоби регулярно надавати агенціям, друкарням та виробникам свіжі ідеї та натхнення для креативного пакування.

Чотири нові напрямки дизайнерки Енні Кушуль (Annie Kuschel) та Джулія Кеніг (Julia König) реалізували в коробках. Тренди знаходять своє відображення в друкованих мотивах та декоративному оформленні. Однією з таких тенденцій є анонімність. На противагу цифровій відкритості, люди прагнуть захистити своє приватне життя та приховати свою особистість. Дизайнерки реалізували цей напрямок, накладаючи штрихування. До цієї тенденції віднесли глибокий насичений темно-сірий колір, який незвичний для тиснення фольгою.

Читайте ще: Ринок пластикової упаковки буде рости

Коробки виготовляли з відновлювальних картонів Stora Enso.
Ідентифікатор: 1911