Westermann Druck зустрічає 175-річчя з новою машиною КНС Publica PRO

Westermann Druck зустрічає 175-річчя з новою машиною КНС Publica PRO

До 175-ї річниці заснування німецька Westermann Druck інвестує у високопродуктивну машину КНС Muller Martini Publica PRO15 для свого підприємства у Брауншвейгу.

З цього літа Westermann Gruppe, у якій є три виробництва (всього близько 900 співробітників), планує зосередитися на двох з них - в Брауншвейгу і Цвікау. Щорічно компанія випускає майже 33 млн виробів в м'якій обкладинці, в основному журнали, каталоги та книги (підручники).

Спочатку керівництво хотіло перемістити термобіндер Corona з друкарні в Ландау (вже закритої) в Брауншвейг (де буде працювати 230 чоловік) і продовжити використовувати тут дві виробничі лінії. Однак, за допомогою детального бізнес-плану, Müller Martini довела клієнту, що інвестиція в новітні технології буде істотно рентабельніше, ніж працювати з двома старими машинами.

Концепція «одна за двох» переконала Westermann Druck замовити нову високопродуктивну Publica PRO15, яка може працювати на швидкості 15 000 тактів на годину. Її доповнили листопідбірна машина ZU 842.C на 18 секцій (Kolbus) і вже існуючі на виробництві периферійні системи Müller Martini.

Publica PRO, доступна з трьома варіантами продуктивності (12 000, 15 000 і 18 000 тактів на годину), - одна з нових машин, які Müller Martini збиралася представити на виставці drupa-2020. Устаткування вражає такими розробками:

+ Нова система моніторингу (більше ніяких кнопок «плюс-мінус» в області стрічки);
+ Нова система переналагодження CoPilot (19-дюймовий мультисенсорний дисплей, управління рухами пальців, як на смартфонах);
+ Поліпшений ланцюг із захопленнями (мінімальний знос за рахунок меншого розміру і точного регулювання приводу);
+ Нові диски бічної проклейки (зменшують проблему ELSe шляхом регулювання відхилення);
+ Оптимізований транспортер обкладинок (поліпшені якість і точність бігування коштом кулькових гвинтових пар).

Остаточні переговори за контрактом між старими партнерами, Westermann Druck і Müller Martini, відбулися по Skype через пандемію коронавируса. Нову машину клейового безшвейного скріплення запустять у вересні. Крім ВШРА Primera з майданчика в Ландау, друкарня Westermann Druck в Брауншвейгу буде використовувати три системи Müller Martini: ВШРА SH 300 і Bravo, а також комбіновану ниткошвейну систему VenturaConnect. Там же буде працювати і книжкова лінія для твердого палітурки BF 526 (Kolbus).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 1945