Важливо! Для клієнтів ТОВ "Поліграфіст".

Директор Тов."Поліграфіст" Федоченко С.О. за допомогою найнятих охоронців, які позіціонують себе як представники громадськоі організаціі "Самооборона," 29.06.2015 року фактично здійснив силове рейдерське захоплення майна Тов "Поліграфіст-2".
На даний час директору Тов"Поліграфіст-2" Омельянчуку В.П., головному бухгалтеру Тарасовій О. М., начальнику виробництва Загуровському П.Г.
заборонено прохід на територію підприємства для виконання своіх службових обов'язків. За розпорядженням Федоченка С.О. вимиваються обігові кошти з Тов"Поліграфіст-2", здійснюються заходи по переоформленню договорів поставок на Тов."Поліграфіст".
Майно Тов. "Поліграфіст" та Тов. "Пліграфіст-2" на даний час знаходиться в судових спорах, тому фактично виробнича діяльність поступово призупиняється, так як такі діі керівництва Тов."Поліграфіст" в особі його директора Федоченка С.О.
фактично спричинили настання форс-мажорних обставин.
Просимо зважити на наше повідомлення, у разі отримання пропозицій з боку Федоченка С.О. про переоформлення договорів поставок з Тов. "Поліграфіст-2" на Тов."Поліграфіст".
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
Идентификатор: 1317