Презентація книжкових новинок пройде на Форумі виробників реклами, поліграфії і книговидавців
Фото: Експодонбас

Презентація книжкових новинок пройде на Форумі виробників реклами, поліграфії і книговидавців

Будучи великим проектом у Східному регіоні України, за 16 років роботи форум вже став справжньою подією, добре відомим і популярним як серед споживачів рекламних послуг, медіа-продукції та читачів, так і серед фахівців рекламної індустрії та видавничої справи.

У 2013 році експозиція форуму буде включати в себе дві спеціалізовані виставки:
«Реклама. Поліграфія. Медіа »: все для виробництва рекламної і сувенірної продукції, друковані та електронні ЗМІ, агентства, телебачення, радіо.
«Книга - 2013»: видавнича справа, дизайн, оформлення книг, різні види поліграфічної продукції, книжкова торгівля.

Підготовка форуму «Дні рекламного і видавничого бізнесу в Україні» проходить за активної підтримки Управління у справах преси та інформації Донецької ОДА. Ділова програма форуму буде насиченою та цікавою. Вона об`єднує в собі три тематичні дні:
Перший день роботи форуму, 26 березня, ознаменується презентаціями. В рамках виставки «Книга» пройдуть презентації нових видань, що вийшли в 2012 році. Зокрема, у форматі літературних читань буде представлена ​​книга «Листи у вічність ...», яку видавництво «БАО» випустило до 75-річчя В.Стуса. Для виробників реклами будуть цікавими і корисними семінари - презентації, підготовлені «Міністерством Ідей».
Другий день, 27 березня, стане днем ​​освітнім. Він об`єднає семінари та круглі столи, присвячені актуальним проблемам рекламної індустрії, медіа та ЗМІ у кризовий час. Управління у справах преси та інформації Донецької ОДА проведе семінар з редакторами обласних ЗМІ. Так само учасники і гості виставки зможуть обговорити особливості реклами через нетвокінг на семінарі «Програма особистого нетвокінга - як засіб створення персонального бренду». Практичний семінар, який проведуть провідні фахівці Асоціації Зовнішньої Реклами України, розповість «Як вижити зовнішній рекламі в кризовий час». Компанія АРПІ (м. Донецьк) проведе семінар на тему: «Нові методи у вивченні англійської мови» і представить видану ними навчально-методичну літературу на цю тему.
Третій день, 28 березня, пройде під девізом «Все найкраще - дітям». У цей день під супровід джазового оркестру, уявлення ляльок-велетнів і виступ дитячих творчих колективів пройде презентація книги «Моя казка», видавництво якої проходило за підтримки Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» в рамках проекту «Сирітству - ні!». Так само учасникам та гостям виставки буде представлений диск з дитячими піснями у виконанні дитячих творчих колективів, пройде презентація книги «В очікуванні різдвяних чудес». Пройде нагородження переможців конкурсу дитячого малюнка «Моя улюблена книжка».

Учасників та гостей виставки чекають цікаві конкурси, призи та подарунки.

Зустрінемося на форумі «ДНІ рекламному та видавничому бізнесі В УКРАЇНІ» 26 березня - 29 березня 2013, «ЕКСПОДОНБАС» м.Донецьк
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 6238 1 XX XX +380 6238 12115
+380 6238 1 XX XX +380 6238 12131
Ідентифікатор: 1109