Результати Arctic Paper Group за перший квартал 2014 року

Олена Сердюк 26 травня 2014 р. о 14:58

Arctic Paper Group підвела підсумки за перший квартал 2014 року. Чистий прибуток компанії склав біля 3-х млн. доларів США (в порівнянні зі збитком в 2 млн. доларів роком раніше). Виручка від реалізації знизилася на 2,2%. Це частково пов'язано із закриттям минулого літа однієї лінії по виробництву паперу.

Такі показники вдалося досягти на тлі складної ситуації на ринку паперів: ціни на крейдований папір знизилися на 3,5% і на 5,4% для паперів без покриття при незначному зростанні об'єму ринку — на 0,8%. У компанії відмічають деякі позитивні тенденції на ринку цін на целюлозу в четвертому кварталі 2013 року і в першому цього.

У другій половині 2013 року Arctic Paper почав реалізовувати план по реструктуризації підприємстві з метою стимулювати продажі, зниження витрат і зміцнення фінансового положення групи. Як відмітив Вольфганг Лубберт, генеральний директор компанії, реалізовані ініціативи і розширення продуктової лінійки вже показують невеликі, але дуже значимі результати. Компанія продовжить роботу по підвищенню ефективності групи.

Останні новини розділу