Новий Canon imageRUNNER C3025i - великі можливості для малого бізнесу
Canon

Новий Canon imageRUNNER C3025i - великі можливості для малого бізнесу

Компанія Canon, світовий лідер в області створення інноваційних технологій формування і обробки зображень, анонсувала вихід нового принтера imageRUNNER C3025i з передовими технологіями друку для потреб малого бізнесу. Новий пристрій підвищить показники ефективності і продуктивності на кожному етапі друку. Принтер оснащений інноваційними функціями для оптимізації роботи невеликих підприємств.

Інтуїтивний користувальницький інтерфейс

Простий в обігу інтуїтивний 5-дюймовий сенсорний екран дозволяє збільшити ефективність роботи офісу, а також заощадити підприємствам гроші і час. Компактний пристрій забезпечує швидкий монохромний і кольоровий друк зі швидкістю 25 сторінок за хвилину, підтримує поліпшену технологію передачі кольору і оснащено додатковим фінішером «3 в 1» - скріплення документів, скріплення за запитом і екоскріплення.

imageRUNNER C3025i використовує пристрій автоматичної подачі документів зворотного типу для розширення можливостей сканування.

Гнучкі можливості

imageRUNNER C3025i відкриває перед користувачами нові можливості створення та управління документами, а також сумісний із різними пристроями - планшетами, лептопами і смартфонами. Принтер оснащений функціями мобільного друку / сканування і підтримує друк через додатки Canon PRINT Business App, AirPrint, Mopria і Google Cloud Printing. Користувачі також можуть передавати дані через бездротові мережі і справлятися з великою кількістю робочих завдань із збереженням повної безпеки. У imageRUNNER C3025i передбачена можливість роботи через модуль Wi-Fi без підключення персонального комп'ютера до робочої мережі компанії.

Заощадити час на скануванні документів дозволить програма MF Scan Utility, що забезпечує максимально швидкий процес сканування і дозволяє створювати PDF-файли з можливістю пошуку, прикріплювати їх до e-mail і передавати відскановані документи на зазначені адреси.

Принтер imageRUNNER C3025i підтримує віддалене управління і діагностику тонера. Завдяки функції GDLS (віддалене оновлення вбудованого ПЗ) користувачі можуть легко оновлювати свої пристрої згідно з останніми доступними налаштуваннями ПО, що значно підвищує продуктивність роботи офісу. Також комплектацією пристрою передбачені спеціальні відеоінструкції з управління принтером. Переглянувши їх, користувачі можуть легко усувати несправності без звернення до служби підтримки і залучення додаткових коштів на ремонт.

Найбезпечніше

Безпека - основний елемент діяльності сучасних організацій. imageRUNNER C3025i - це максимальне спрощення управління та установки спеціальних програм з безпеки від Canon. Пристрій підтримує стандартну конфіденційну друк, IPSec і додатково друк зашифрованих PDF-файлів. Сумісність з програмним забезпеченням uniFLOW дозволяє ефективно контролювати і здійснювати контроль за використанням пристрою різними департаментами та підрозділами компанії.

«Canon добре розуміє потреби малого бізнесу і надає рішення, яке дозволить підприємствам максимально швидко справлятися із завданнями з друку і сканування документів, - коментує Ден Вудсток, менеджер із маркетингу продукції Canon Europe. - Новий принтер imageRUNNER C3025i оснащений усіма інноваційними функціями і забезпечує надійний друк / сканування документів для потреб невеликих організацій. І, що важливо, надає всі засоби для безпечної і ефективної роботи офісу в будь-який зручний час».

imageRUNNER C3025i з'явиться на глобальному ринку з 1 червня 2017 р

Основні характеристики imageRUNNER C3025i:
- Швидкий друк і копіювання документів, сканування в кольорі, відправка факсу (додатково)
- Кольоровий і монохромний друк документів у форматі A3 зі швидкістю 25 сторінок за хвилину
- Зручні можливості мобільного друку і сканування
- 5-дюймовий кольоровий сенсорний екран
- Фінішер «3 в 1»: скріплення документів, скріплення за запитом і екоскріплення
- Сканування з УАПД (пристрій автоматичної подачі документів зворотного типу)
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 592 XX XX +380 44 592 1922
+380 44 592 XX XX +380 50 367 6570
+380 44 592 XX XX +380 67 101 5171
Ідентифікатор: 1528