Друкарня Вольф виступила генеральним поліграфічним партнером REX 2017
Євроіндекс

Друкарня Вольф виступила генеральним поліграфічним партнером REX 2017

19 - 21 вересня успішно відбулася ХХІ міжнародна виставка реклами, маркетингу та мас-медіа REX 2017, де Друкарня Вольф в черговий раз виступила генеральним поліграфічним партнером.

Не помітити стенд Друкарні Вольф було неможливо. З року в рік, друкарня є найбільш активним учасником виставки й цей рік не став винятком.

Стенд Друкарні Вольф являє собою один з найяскравіших просторів всієї виставки, дизайн якого звертав на себе увагу ще з головного входу, тим самим демонструючи ексклюзивність і масштабність друкарні, як лідера сегменту комерційної поліграфії.

Родзинкою стенду стала друкована машина Heidelberg 1938 року. У відвідувачів була можливість спостерігати процес друку, так і забрати з собою тільки надруковані листівки.

Відвідувачі стенду могли не тільки докладно ознайомитися з ексклюзивною поліграфією та сувенірною продукцією, але й абсолютно безкоштовно зробити професійне фото, тут же його роздрукувати та отримати на пам'ять.

Представники філій зі всієї України детально консультували гостей про наявний асортимент продукції, ексклюзивних технологіях друку, програмах лояльності, дарували гостям подарунки, пропонували зробити яскраве професійне фото.

Також в рамках виставки, Друкарня Вольф поділилася власним досвідом, як зробити поліграфічний бізнес успішним, проаналізувала динаміку попиту на друковану продукцію, світові та вітчизняні тенденції в поліграфії, а також розглянула перспективи виходу вітчизняних підприємств на європейський ринок. Кожен слухач отримав корисну для себе інформацію.

Ми дякуємо всіх відвідувачів нашого стенду і чекаємо нових зустрічей!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 464 XX XX +380 44 464 4009
+380 44 464 XX XX +380 67 406 2658
Ідентифікатор: 1593