Поліграфічний форум - все про ефективне поліграфічному бізнесі

25 - 26 вересня в столичному виставковому центрі `КиївЕкспоПлаза` Поліграфічний форум `ДРУК & ПАПІР` збере професіоналів видавничо-поліграфічної галузі України. Новини DRUPA `з перших рук`, передові технології, питання стратегії розвитку бізнесу розкриють відомі бізнес-тренери та представники компаній-лідерів ринку. Організатор події - виставкова компанія `Євроіндекс`.

Поліграфічне спільнота України очікує подія нового формату, націлене, насамперед, допомогти поліграфічним підприємствам вийти на новий якісний рівень ведення бізнесу. До уваги учасників провідні галузеві експерти запропонують доповіді про світові тенденції в поліграфії, презентації актуальних рішень і технологічних новинок, розкажуть про виграшних стратегіях і працюючих маркетингових інструментах для просування і формування лояльності клієнтів в умовах висококонкурентного ринку. Серед спікерів - представники Kodak, MacHOUSE, Xerox.

Перший день Поліграфічного форуму присвячений огляду технологічних процесів, обладнання, технологій. Відкриє захід доповідь про знаковий для світової поліграфічної індустрії подію, виставці DRUPA 2012. Очевидці розкажуть про світові тренди і перспективи галузі, поділяться новими ідеями, підходами і рішеннями, представленими на DRUPA 2012.

У фокусі другого дня `ДРУК & ПАПІР` - ключові питання менеджменту, маркетингу і продажів, вирішення яких дозволить поліграфічним підприємствам оптимально і грамотно позиціонувати свої послуги та продукти, створити ефективну систему продажів, а також скоординувати стратегію розвитку бізнесу. Завершить роботу форуму круглий стіл від редакції галузевого видання `Директор Типографії`.

Учасники форуму зможуть ознайомитися з експозиціями найбільших рекламних виставок України `REX - реклама, маркетинг і мас-медіа` і `Т-REX - технології, матеріали та обладнання для виробництва реклами`, які проходять одночасно з `ДРУК & ПАПІР`.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 461 XX XX +380 44 461 9300
+380 44 461 XX XX +380 44 461 9300
Ідентифікатор: 1064