Щорічний всеукраїнський Форум устаткування для харчової та пакувальної індустрії INPRODMASH & UPAKOVKA запрошує!

Найбільші українські виставки обладнання та технологій для харчової, переробної та пакувальної промисловості INPRODMASH і UPAKOVKA 2012 почнуть свою роботу 11 вересня у Києві в Міжнародному Виставковому Центрі (Броварський пр-т., 15).

Виставки організовані компанією `АККО Інтернешнл` за підтримки Міністерства аграрної політики і продовольства України.

В експозиції представлено повний цикл технологічних процесів для всіх секторів харчової промисловості - від первинної обробки сировини до випуску готової упакованої продукції.

INPRODMASH і UPAKOVKA 2012 дають можливість українським виробникам харчової продукції знайомитися з сучасними технологіями, поповнювати свій досвід і знання, розширити ділові контакти.

У цьому році у виставках візьмуть участь майже 200 експонентів з 21 країни світу. На виставках представлена ​​продукція провідних виробників з Європи, США, Росії, України та інших країн. Серед експонентів виставок - світові та вітчизняні лідери харчового машинобудування: Шаллер, Матімекс, Інтермік, Мілам, Петруцалек, Сайленс, Фуд-плант, Проксима, а також лідери пакувальної галузі: Frans VERMEE GmbH (Німеччина), NHM Limited, Wipak (Німеччина), Атлантіс-Пак, Ело Пак, Петруцалек, Сілд Ейр Лімітед, Ульма Пекеджін Україна та багато інших.

Виставки чудові не тільки великою кількістю представлених новинок, але і яскравими презентаціями, що проходять на стендах компаній. Однією з таких презентацій обіцяє стати демонстрація приготування страв кріогенної молекулярної кухні з використанням рідкого азоту та інших газів. Гостей стенду компанії ELME MESSER, на якому буде проходити презентація, будуть пригощати стравами і напоями, приготовленими по оригінальній рецептурі шефа бельгійського ресторану Apriori Крістофа Коппенсу (Kristof Coppens), розробленими ним спільно з фахівцями ELME MESSER.

Безсумнівною перевагою цього виставкового проекту є різноманітна програма тематичних заходів.

Міжнародні спеціалізовані виставки INPRODMASH & UPAKOVKA 2012 є важливою подією року в діловому житті спеціалістів харчової галузі - це своєрідне підбиття підсумків і точка відліку в новому періоді розвитку.

Чекаємо Вас на виставках INPRODMASH і UPAKOVKA 2012!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 456 XX XX +380 44 456 3804
Ідентифікатор: 1065