Етикетування жирних продуктів глибокої заморозки

Компанія HERMA, яка спеціалізується на самоклеючих матеріалах, випустила новий клей 62К. Нова модифікація значно полегшує роботу з жирними продуктами, які піддаються глибокому заморожуванню, оскільки наклейки можна наклеювати при температурі -25 0C, при цьому він має сертифікат ISEGA.
Науково-дослідницька компанія ISEGA схвалила використання 62K з сухими, вологими і жирними продуктами харчування.

Завдяки новому полімеру, розробленому HERMA, немає необхідності використовувати спеціальні добавки. Акрилове рішення має такий рівень липкості і адгезії, як у каучукових клеїв.
У нього відсутня міграція, що дозволяє використовувати при нормальних температурах на поліетиленових і поліпропіленових плівках, а також викривлених і вигнутих поверхнях.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 495 XX XX +380 44 495 2333
+380 44 495 XX XX +380 44 495 2332
Ідентифікатор: 1266