Корпоративний стиль за 10 €.

Корпоративний стиль за 10 €.

Народна мудрість «зустрічають по одягу ...» поширюється не тільки на окремих людей, а й на цілі компанії. Для компанії «одежинка», а точніше сказати її «мундир» - це корпоративний стиль.
Подивившись на робочий стіл практично будь-якого офісного співробітника, ми напевно побачимо комп'ютер, телефон, щоденник, канцелярське приладдя, стікери типу Post-it... Перераховувати всі дрібниці можна ще довго і столи різних людей будуть відрізнятися, але на переважній більшості ми напевно побачимо стікери типу Post-it. Ці яскраві, різнокольорові листочки неможливо не помітити.
У наш стрімкий час великих швидкостей і величезного потоку інформації дуже необачно покладатися тільки на власну пам'ять. Будь-який офісний працівник щодня стикається з необхідністю не забути комусь подзвонити, не спізнитися на зустріч, вчасно здати звіт і т.д. Незамінними «нагадуваннями» служать постіки. Завдяки клейовий смужці Ви можете прикріпити таке «нагадування» в будь-якому зручному і головне, що знаходиться в полі зору, місці. Міцність з'єднання гарантує, що Ви часом не змахне потрібну інформацію зі столу. Після того як інформація втратить свою актуальність, Ви легко і без сліду видаляєте вже не потрібне нагадування.
Постік типу Post-it з логотипом і координатами компанії вже впевнено увійшли в набір предметів, нарівні з візитками, фірмовими бланками, конвертами і т.д., які і створюють корпоративний стиль.
Компанія «Старт-Поліграф» - лідер галузі з виробництва персоналізованих постіків, пропонує новий, унікальний в Україні продукт, під назвою NoteBox, доступний за ціною для будь-якої компанії, яка піклується про своє корпоративному іміджі.
NoteBox це комплект персоналізованих блоків типу Post-it, упакований у функціональну і барвисту коробку. Кількість блоків в комплекті і їх розмір раціонально збалансований як для невеликих компаній, так і для великих корпорацій. За бажанням замовника, можливі кілька варіантів комплектації:
Варіант 1 - 8 блоків 100х75мм, по 50 аркушів у кожному блоці
Варіант 2 - 16 блоків 50х75мм, по 50 аркушів у кожному блоці
Варіант 3 - 4 блоки 100х75мм і 8 блоків 50х75мм, по 50 аркушів у кожному блоці
Друк проводиться на високоякісному папері європейського виробника. Папір для друку може бути білим або тонованим в масі: жовтим, оранжевим, малиновим або салатовим. Клейове з'єднання надійно утримує постік на будь-якій гладкій поверхні і після відклеювання не залишає слідів.
Вартість однієї упаковки NoteBox з персоналізованими стікерами типу Post-it, надрукованими на білому папері складає всього 10 євро, що погодьтеся зовсім не дорого.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 351 XX XX +380 44 351 1199
+380 44 351 XX XX +380 44 351 1199
Ідентифікатор: 1273