Те, що лікар прописав

Те, що лікар прописав

Лікар за своє трудове життя пише стільки, що не снилося ніякому письменнику або журналістові. Історії хвороб, протоколи досліджень і операцій, опис знімків, статистичні картки, довідки та лікарняні листи. За робочий день, буває, лікар списує цілу стопку паперу.
«Медичний почерк» вже став притчею во язицех.
Протягом усього періоду розвитку цивілізації людина безперервно і невпинно шукає способи і можливості полегшити повсякденний рутинну працю, зробити її менш обтяжливою. На жаль, не в наших силах змінити процедуру заповнення історії хвороби або довідки, але зробити більш комфортним і зручним процес написання коротких повідомлень колегам або рекомендацій пацієнтам, цілком під силу нашій друкарні.
Ставлячи перед собою завдання, полегшити повсякденний рутинну працю лікаря, ми розробили різні варіанти і конструкції блоків для нотаток. Різноманітність конструкцій настільки велика, що може задовольнити вподобання практично будь-якої людини. Частина конструкцій включає в себе стіки типу Post-it. Використання стіків спрощує обмін короткими повідомленнями або написання «нагадувань».
Наш відділ нових розробок знаходиться в постійному пошуку нових ідей та їх реалізації у вигляді готових виробів. Звертайтеся до нас, і ми втілимо Ваші найсміливіші проекти
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 351 XX XX +380 44 351 1199
+380 44 351 XX XX +380 44 351 1199
Ідентифікатор: 1277