SerialTrunc від Domino номінована на премію PPMA 2016 awards
Domino

SerialTrunc від Domino номінована на премію PPMA 2016 awards

SerialTrac (Повна система відповідності для серіалізації, агрегації і верифікації унікальних кодів) компанії Domino номінована на премію PPMA 2016 awards (Асоціація виробничого і пакувального обладнання)

Система SerialTrac компанії Domino була номінована Асоціацією виробничого і пакувального обладнання на премію PPMA 2016 Awards в категорії «Найбільш інноваційна виробнича і пакувальна машина». Продукт запустили в квітні 2016, у партнерстві з компанією Olmec Vision Solutions і з урахуванням біотехнологій і біопромисловості, рішення SerialTrac має змогу безпечно генерувати унікальні і непредиктівні серійні номери, з ядром системи, що використовує технологію для створення «розумних» випадкових серійних номерів.

«Ми дуже раді отримати цю номінацію від однієї з ключових асоціацій пакувальної промисловості Великобританії», говорить Джим Орфорд, комерційний керівник програми в компанії Domino Printing Sciences. «Світова торгівля підробленими і незаконними лікарськими засобами залишається однією з основних проблем і SerialTrac є ефективне рішення для боротьби з підробками».

SerialTrac це унікальний готовий до експлуатації продукт, який забезпечує дотримання серіалізації на лінії, ділянці і рівню компанії. Система спроектована спеціально для того, щоб дати можливість фахівцям з інтеграції запропонувати стандартний ключ до вирішення нішевим гравцям і малому бізнесу.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 277 XX XX +380 44 277 1616
+380 44 277 XX XX +380 44 277 1616
Ідентифікатор: 1430