Domino являє рішення для друку буклетів і книжкових блоків на виставці Hunkeler Innovationdays 2017
Domino

Domino являє рішення для друку буклетів і книжкових блоків на виставці Hunkeler Innovationdays 2017

На 12 виставці Hunkeler Innovationdays (Messe Lucerne, з 20 по 23 лютого 2017) буде представлено співпрацю Цифрових Друкованих Рішень Domino з компаніями Hunkeler і IBIS, для демонстрації модульного рішення - високошвидкісного компактного одномоторного дуплексного преса краплеструменевого друку K630i, що виробляє як книжкові блоки, так і багатосторінкові буклети.

«Книжковий ринок представляє можливість активного зростання для компанії Domino, а значить виставка Hunkeler Innovationdays є ідеальною подією продемонструвати додаткові переваги, які ми вносимо в цей сектор», - пояснює Брайан Пальфрейман, менеджер по продукції Цифрових Друкованих Рішень Domino. «Існує потреба гнучких технологій, які не тільки сприяють високій продуктивності і які пристосовані для швидкої зміни завдань, а й зводять до мінімуму вимоги до оператора і відходи матеріалів. Модульні рішення, які пропонує Domino, відповідають цим вимогам».
Підкреслюючи реальну виробничу ефективність, монохромний друкований прес K630i компанії Domino, у поєднанні з подвійним пристроєм для поздовжньої фальцовки паперової стрічки і високопродуктивного різального модуля компанії Hunkeler, будуть перетворювати рулони паперу в два різних за розміром книжкових блоку на виставці Hunkeler Innovationdays.
При необхідності, папір може бути переміщений з ріжучого модуля в палітурник IBIS Smart Binder, для отримання змінних багатосторінкових зшитих наопашки буклетів. Ця високоефективна система виробництва може виробляти і книжкові блоки, і буклети, в залежності від необхідності. Компактні розміри і маленькі відбитки преса Domino K630i надають йому універсальність і гнучкість для інтеграції в модульне рішення, а його змінні виробничі швидкості до 150 м / хв забезпечують високу продуктивність, необхідну для друку в книжковому секторі.

Комбінація цих технологій дозволяє виробляти до 1,4 млрд сторінок у рік, близько 4,6 млн книг при середньому обсязі в 300 сторінок. Це винятковий рівень продуктивності, який, безсумнівно, приверне як видавців, так і друкарів.
Компанія Ashford Colour Press Ltd, була настільки вражена цим рішенням, що стала першою друкарнею Великобританії, яка замовила прес K630i від Domino. Так як приблизно третина обсягу цифрового друку компанії Ashford є монохромною, вони хотіли б інвестувати кошти в систему, яка дозволила б їм друкувати більш рентабельно. Як виявилося, прес K630i відповідав усім важливим пунктам: якість продукції, робоча швидкість, простота експлуатації і компактні відбитки.
Модульний виробничий процес цього рішення в режимі 24/7 є ідеальним для друку буклетів обсягом до 200 сторінок зі швидкістю до 7000 в годину.
«Ми дуже раді, що це рішення стало частиною асортименту Domino і покладаємо великі надії на виставку Hunkeler Innovationdays», підсумовує Брайан.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 277 XX XX +380 44 277 1616
+380 44 277 XX XX +380 44 277 1616
Ідентифікатор: 1475