Компанія Xerox представить доступні струменеві рішення на виставці Hunkeler Innovationdays
XEROX
Xerox Brenva HD

Компанія Xerox представить доступні струменеві рішення на виставці Hunkeler Innovationdays

Київ, 17 лютого 2017 р - Xerox візьме участь у виставці Hunkeler Innovationdays і представить друкарські машини Xerox Brenva HD, Xerox Трівор 2400 і Xerox Rialto 900, а також інші передові рішення для якісного, продуктивного й економічного струменевого друку.

З 20 по 23 лютого 2017 року в Люцерні (Швейцарія) пройде 12-а Міжнародна виставка Hunkeler Innovationdays, присвячена ринку промислового цифрового друку. Компанія Xerox представить на заході доступні струменеві рішення, в тому числі:
• Xerox Brenva HD - листову струменеву ЦПМ;
• Xerox Трівор 2400 - рулонну струменеву систему з інноваційними чорнилами Xerox High Fusion Ink;
• Xerox Rialto 900 - струменевий ЦПМ з вузькорулонною подачею паперового полотна і чотиристоронньої різкою на виході в лист.

Перші типографії, які встановили струменеві рішення Xerox, відзначили збільшення обсягу виробництва, підвищення швидкості крупнотиражного транзакционного друку, а також скорочення витрат завдяки застосуванню стандартного офсетного крейдованого паперу.

Рішення Xerox роблять струменевий друк більш доступним і відкривають перед друкарнями нові можливості розвитку бізнесу. На виставці Hunkeler Innovationdays Xerox покаже, як його струменеві системи допоможуть замовникам вийти на найдинамічніші сегменти ринку, такі як друк каталогів, книг, транзакційних матеріалів і прямої поштової розсилки.

«Ми бачимо доступний струменевий друк вже не на горизонті, а тут і зараз, - коментує Ендрю Коплі, Президент підрозділу Graphic Communications Solutions компанії Xerox. - Встановлюючи наші струменеві системи нового покоління, замовники отримають необхідні їм технології за більш доступною ціною і в більш компактному виконанні, ніж при використанні звичайних струменевих ЦПМ ».

Xerox Brenva HD виведе на новий рівень пряму поштову розсилку, трансакціонний і книжковий друк

Британський провайдер друкованих, поштових і цифрових комунікацій McLays Xerox встановив ЦПМ Brenva HD, щоб розширити виробничу базу в сегментах прямої поштової розсилки та транзакционного друку. В результаті за перший місяць обсяг виробництва зріс на 15%, досягаючи 150 000 сторінок в день.

«У січні ми надрукували на ЦПМ Xerox Brenva HD більше 1,5 мільйонів сторінок. І ми впевнені, що зможемо подвоїти цей показник в найближчі місяці, коли машина перейде на цілодобовий режим роботи, - коментує Гері Уілер, головний технолог компанії McLays. - ЦПМ забезпечує відмінну ефективність при друку продукції з низьким заповненням сторінки, точно передаючи світлі відтінки і чіткий чорний текст, що критично важливо для нас при друку транзакційних матеріалів ».

Чорнило Xerox High Fusion Ink і ЦПМ Xerox Trivor 2400: струменевий друк на офсетному крейдованому папері

Бельгійська друкарня VPrint планувала розширити можливості персоналізації і підвищити якість друку при виробництві великих тиражів прямої поштової розсилки. При цьому потрібно уникнути підвищених витрат на спеціалізовані матеріали для струменевого друку. У пошуках вирішення цих завдань компанія протестувала ЦПМ Xerox Trivor 2400 за інноваційними чорнилом Xerox High Fusion Ink.

«Ми хотіли друкувати на звичайному офсетному крейдованому папері і при цьому отримувати якість і обсяг виробництва, властивий офсетним рішенням, в поєднанні з усіма перевагами струменевої технології, - коментує Тьєррі Нгома, начальник виробництва компанії VPrint. - Чорнило Xerox High Fusion Ink і ЦПМ Xerox Trivor 2400 відповідають нашим очікуванням. Вони забезпечують яскраві кольори, високу продуктивність і економію при застосуванні стандартного офсетного крейдованого паперу без праймування і інших видів обробки ».

Фінішні опції підвищують продуктивність ЦПМ Xerox 900 Rialto

На виставці Hunkeler Innovationdays Xerox ЦПМ Xerox продемонструє Rialto 900 з двома новими фінішними опціями, включеними в лінію: динамічним перфоратором і другим промисловим укладальником великої місткості. Опція динамічної перфорації в лінію дозволить створювати горизонтальні, вертикальні і Т-образні лінії відриву на купонах, картках клієнтів, рахунках, квитанціях і інших видах друкованої продукції. Це відкриє перед поліграфістами нові можливості розвитку бізнесу на ринках прямої поштової розсилки та транзакционного друку. Другий промисловий укладальник великої місткості дозволить друкарням не припиняти роботу друкарської машини під час розвантаження основного укладача.

ЦПМ Xerox Rialto 900 була вперше представлена ​​на виставці Hunkeler Innovationdays 2015. Друкарні використовують цю машину, щоб виробляти широкий асортимент продукції, в тому числі високоякісну пряму поштову розсилку.

Британська комерційна друкарня Datagraphic використовує дві ЦПМ Xerox Rialto 900 для оперативної автоматизованого транзакционного друку для приватних і державних організацій. «Ми керуємо щоденними комунікаціями, при цьому нам нерідко доводиться роздруковувати та обробляти повідомлення всього за кілька годин. ЦПМ Xerox Rialto 900 дозволяє нам в стислі терміни проводити великі обсяги високоякісних документів для розсилки день в день », - коментує Роберт Хун, керуючий директор компанії Datagraphic.

На додаток до друкарських машин Xerox Brenva HD, Xerox Trivor 2400 з чорнилом Xerox High Fusion Ink і Xerox Rialto 900 компанія Xerox представить на виставці Hunkeler Innovationdays рішення Xerox FreeFlow Core, Xerox FreeFlow Digital Publisher, XMPie PersonalEffect, XMPie Circle і XMPie Campaigns-on-Demand. Також на стенді будуть працювати секції, присвячені різним сферам застосування технологій Xerox і засобів розвитку бізнесу.

Об'єднаний стенд Xerox і XMPie буде встановлено в залі №2 виставкового центру Messe Luzern. Додаткова інформація про участь Xerox в Hunkeler Innovationdays доступна за посиланням: Компанія буде публікувати новини з заходу в режимі реального часу в Twitter
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 1489