Нові полотна від Sava вже в Україні

На початку лютого 2017 року на склад компанії «ЯВА-ІН» надійшли нові продукти від компанії Savatech, ними стали анонсовані на drupa 2016 самоклеючі полотна E-Form, С-Form, T-Form, які розширили спектр рішень для офсетного друку.
Нова лінійка спрямована на закриття проблемних зон в області друку нескінченних формулярів та оптимізації даного процесу. Кожне з полотен має свої особливості, що дозволить задовольнити найбільш вимогливі запити українського ринку. Новинки є кращим вибором для якісного друку і рекомендуються для використання з УФ і гібридними фарбами.
Областю застосування унікального самоклеючого полотна E-Form - є друк конвертів, з високою пропускною здатністю. Інноваційна структура полотна дозволяє зберігати відмінну передачу растрової точки і стабільність розмірів, навіть при високих температурах.
Офсетне полотно С-Form, розробка для друку нескінченних форм, де потрібна висока якість друку. Має унікальний фарбопередаючий шар і розроблений каркас, який забезпечує довгий термін служби полотна.
Самоклеюче полотно T-Form, спеціально розроблене для друку бізнес-форм і лакування, може використовуватися як з УФ, так і звичайними фарбами.
За більш детальною інформацією звертайтеся в офіс компанії «ЯВА-ІН».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 1490