OKI Europe розширює портфоліо повнокольорових пристроїв новим БФП MC563dn
OKI

OKI Europe розширює портфоліо повнокольорових пристроїв новим БФП MC563dn

OKI Europe Ltd оголосила про вихід нового повнокольорового БФП А4 формату на додаток до оновленого портфоліо повнокольорових пристроїв восени 2016 року, які забезпечують високу якість друку і розширену функціональність для організацій будь-якого розміру, допомагаючи їм підкреслити унікальність свого бізнесу.
 
Новий БФП MC563dn вражає швидкістю друку (30 стор/хв) і високою якістю відбитків (1200х1200dpi), при цьому забезпечує потужні функції безпеки, такі як Private Print і вивід на друк по карті Card Release, що дозволяють користувачам переглядати всі завдання друку.
 
"Нова лінійка повнокольорових принтерів і БФП OKI виключно добре сприйняті ринком із самого моменту їх запуску в жовтні минулого року. MC563dn є прекрасним доповненням до нового портфоліо, пропонуючи високу продуктивність і функції безпеки як у «розумного» БФП M573dn, відкриваючи серію MC500 для більш широкого ринку, "- коментує Анна Доррінгтон, старший маркетинг-менеджер по продуктах компанії OKI Europe Ltd.
 
Нове повнокольорове БФП MC563dn пропонує поліпшені функції безпеки з метою забезпечення доступу до конфіденційних документів тільки авторизованому персоналу. Private Print забезпечує функції безпеки, відправляючи закодований документ на принтер, який автоматично видаляється з пам'яті пристрою після друку. MC563dn сумісний з Gigabit Ethernet, що забезпечує швидку передачу великих кольорових файлів по мережі. Для пристрою доступний мобільний друк зі смартфонів і планшетів, підтримка віртуального принтера Google 2.0, а також сумісність з AirPrint від Apple Inc.
 
Завдяки винятковим можливостям використання різних носіїв універсальне БФП MC563dn дозволяє легко друкувати всередині компанії офісні документи, а також широкий ряд інших матеріалів, наприклад робочі документи від А6 формату, банери довжиною 1320 мм, картки щільністю до 220 г / кв.м, і інші маркетингові матеріали.
 
MC563dn легко налаштовувати і використовувати за допомогою різних екологічних функцій, включаючи двосторонній друк у стандартній комплектації, які допомагають знизити споживання енергії та зменшувати експлуатаційні витрати. MC563dn також має додаткову підтримку в форматі відео-керівництва "як зробити", що робить його легким в експлуатації і обслуговуванні.
 
Новий MC563dn ідеально підходить для компаній, яким необхідні функції друку, копіювання, сканування і факсу та високоякісні, надшвидкі результати друку. Додаткова пам'ять, підтримка різних носіїв і функції безпеки роблять БФП MC563dn ідеальним вибором для підприємств малого та середнього бізнесу або робочих груп.
 
Крім того принтери і БФП OKI традиційно є більш надійними, завдяки застосуванню технології цифрового світлодіодного друку, у реалізації якої використовується менша кількість рухомих частин. На OKI діє стандартна 3-х річна гарантія за умови реєстрації продукції протягом 30 днів із моменту покупки у офіційного дилера в Україні.
 
Нові продукти доступні для замовлення у авторизованих партнерів компанії OKI на території України.

Технічні характеристики MC563dn
• Швидкість друку: 30стор / хв
• Час виходу першої сторінки: 7.5 сек.
• Якість друку (дозвіл): 1200 dpi
• Ємність паперу: Стандартний лоток 250 аркушів; багатоцільовий лоток 100 аркушів; додатковий лоток - 530 X 2
• Пам'ять: 1GB RAM + 3GB eMMc
• Мережа: Gigabit, WiFi (опціонально)
• USB: 2.0 device X 1; USB 2.0 host X 2
• Дуплекс в стандартній комплектації
• Ресурс тонера CMY: 1.5k / 6k, K: 1.5K / 7K @ISO
• Барабан: 30K CMYK
• Mobile: AirPrint; Google Cloud Print 2.0
• У комплекті: Інструкції по експлуатації, початковий тонер-картридж x 4, фотобарабан x 4, кабель живлення, диск DVD-ROM, телефонний кабель
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 537 XX XX +380 44 537 5288
+380 44 537 XX XX +380 44 537 5287
Ідентифікатор: 1497