Надійшло на склад офсетне полотно Conti-Air Argon
Conti-Air

Надійшло на склад офсетне полотно Conti-Air Argon

Черговим полотном, що було анонсовано на drupa 2016 і надійшло на склад компанії «ЯВА-ІН», стало Conti-Air Argon від ContiTech. Дане офсетне полотно вже пройшло перші тести на топових європейських друкарнях і показало відмінні результати при роботі з високошвидкісними аркушевими і рулонними машинами.
Офсетна гума Conti-Air Argon - абсолютно нова розробка від ContiTech, полотно ідеально підходить для секцій з індивідуальними приводами. Забезпечує чудову передачу растрової точки. Основним середовищем застосування є рулонний друк і аркушевий друк великих форматів, де необхідна оптимальна різкість точки.
Комерційний директор компанії «ЯВА-ІН» Антон Несхозієвский зазначив: "Однією з основних особливостей полотен Conti-Air Argon є можливість друку на будь-яких форматах, що на додаток до вище перерахованих характеристик, робить дане полотно відмінним універсальним рішенням для українського ринку".
Нагадаємо, офсетні полотна Conti-Air Argon були представлені в червні 2016 року з двома іншими новинками від ContiTech - полотнами Conti-Air Onyx і Conti-Air Xenon UV.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 501 XX XX +380 44 501 0780
Ідентифікатор: 1498