MacHOUSE - ексклюзивний партнер Сanon
Canon

MacHOUSE - ексклюзивний партнер Сanon

У жовтні 2017 року MacHOUSE підписав партнерську угоду з українським представництвом компанії Сanon — світовим лідером в області цифрового друку. MacHOUSE представляє в Україні сімейство промислових цифрових друкарських машин PRO Print.

Актуальна для українських друкарень лінійка кольорових ЦПМ Canon imagePRESS C850, C8000VP і C10000VP. Завдяки своїм характеристикам, ці пристрої відмінно впишуться в робоче середовище офсетних друкарень, зацікавлених у розвитку цифрового напрямку для прибуткової друку дрібних замовлень комерційної продукції.

Canon ImagePRESS C850 - ідеальний вибір для цифрових друкарень і рекламних агентств. Ця модель може «закрити» всі потреби цифрового і персоналізованого друку: від візиток до книг, від листівок до календарів.

Найвища якість друку і стабільна передача кольору від відбитка до відбитку, від тиражу до тиражу, дозволять задовольнити найбільш вимогливих замовників друкованої продукції.
Важлива перевага машин Canon imagePRESS — максимальна наближеність кольорових відбитків до офсетної якості. Завдяки широкому вибору алгоритмів растрування з різною лініатурою, обладнання незамінне для друку сигнальних примірників або додруківки без істотних візуальних відмінностей від основного тиражу.

Новий тонер Canon CV дає особливий матовий відбиток без «цифрового» глянцю, зовні відрізнити від офсетного, стійкий до різної післядрукарської обробці (ламінування, биговки, вибіркового лакування і т.п.).

Ще одна особливість професійної серії — гнучкість і універсальність. Це стосується як різних завдань і додатків, так і величезного вибору доступних матеріалів, включаючи щільні, фактурні, металізовані і тонкі паперу.
Устаткування просте в експлуатації і обслуговуванні, а висока надійність дозволяє працювати в режимі нон-стоп.

Переваги ЦПМ Сanon PRO Print:
- офсетна якість друку;
- універсальність;
- висока продуктивність;
- проста експлуатація;
- доступна вартість володіння.

Перша машина Canon imagePRESS C850 була інстальована компанією MacHOUSE ще до офіційного підписання контракту. З квітня 2017 року його успішно працює в київській друкарні.

На початку 2018 року MacHOUSE відкриє демозал, де поліграфісти зможуть наживо побачити обладнання Canon у роботі і переконатися у всіх його перевагах.
Професійна лінійка Сanon PRO Print також включає чорно рішення varioPRINT, imagePRESS 1110 + / 1125 + / 1135 +, imageRUNNER ADVANCE 8505/8585/8595 Pro і пристрій для широкоформатного друку Oce Colorado 1640.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 461 XX XX +380 44 461 9175
+380 44 461 XX XX +380 44 494 3820
Ідентифікатор: 1633