ЦПМ Xerox Color C60 встановлена в похідній друкарні Нацгвардії

Національна Гвардія України придбала цифрову друкарську машину Xerox Color С60 для оснащення похідної мобільного друкарні. Даний проект — унікальне рішення, реалізоване в рамках загальної програми по забезпеченню армії сучасними спеціальними машинами, які полегшують організацію побуту військових на передових рубежах. Установку обладнання здійснив партнер Xerox — компанія MacHOUSE.
Мобільна похідна друкарня-клуб складається з устаткування, що дозволяє транслювати програми супутникового телебачення, радіо та аудіозаписи; організовувати роботу місцевого радіовузла; озвучувати масові заходи; виготовляти друковану продукцію. Для вирішення останнього завдання в автомобілі була встановлена ​​цифрова друкарська машина Xerox Color С60. Апарат був обраний завдяки своїм компактним розмірам, широкому набору функцій, високої продуктивності і відсутності необхідності залучати технічного фахівця для обслуговування техніки.
Xerox Color C60 — це продуктивна кольорова ЦПМ з гнучким функціоналом і широкими можливостями. Така машина за лічені миті здатна надрукувати повноцінну бойову газету. Але на цьому її потенціал не вичерпується — апарат є економічно ефективним інструментом для створення широкого спектра поліграфічної продукції — афіш, оголошень, карт, наклейок-покажчиків і багато чого іншого.
Xerox Color C60 забезпечує дозвіл 2400 x 2400 dpi, а інтегрована система SIQA (Simple Image Quality Adjustment), яка автоматизує управління кольором і контроль реєстрації від першого до останнього відбитка і гарантує стабільно високу якість відбитка. Це особливо важливо в польових умовах, де часто немає часу на тестові тиражі. Пристрій може працювати з різними типами паперу щільністю до 300 г/м2. Безумовно, важливим фактором для мобільної друкарні є наявність функцій фінішної обробки, і Xerox Color C60 дозволяє оперативно здійснити степлірування, перфорування, фальцювання, обрізку та інші необхідні дії.
Надійний, продуктивний і простий в обслуговуванні Xerox Color C60 ідеально підходить для польових умов. Для заміни тонерів, фотобарабанів і фьюзера (пічка) не потрібне залучення технічного інженера. Додатково прискорити роботу апарату дозволяють функції автоматичної настройки типу паперу. Налаштування займає всього 5 хвилин, а в результаті при переході від одного типу паперу до іншого, потрібно лише вказати машині профіль вирівнювання, який необхідно застосувати до даного типу матеріалу.
«Друкарні подібного роду — порівняно нове явище в Україні. І повнокольорова друкарська машина Xerox Color C60 дозволяє оперативно і якісно справлятися з усіма поставленими завданнями в польових умовах, — коментує Андрій Соколов, генеральний директор компанії MacHOUSE. — Важливий і той факт, що навчитися роботі з пристроєм легко, завдяки інтуїтивно зрозумілому управлінню».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 461 XX XX +380 44 461 9175
+380 44 461 XX XX +380 44 494 3820
Ідентифікатор: 1299