CONTI представили нові офсетні полотна для УФ-друку на IGAS 2018 в Токіо

CONTI представили нові офсетні полотна для УФ-друку на IGAS 2018 в Токіо

Фахівці з департаменту офсетного друку ContiTech представили цілий ряд нових продуктів CONTI-AIR, які повністю відповідають потребам клієнтів та інноваційно розроблені у відповідності до технічних вимог ринку. Нові офсетні полотна CONTI-AIR XENON UV і ONYX були спеціально розроблені для вимог сервопривідних високошвидкісних друкарських машин нового покоління. Удосконалена лакувальна пластина CONTI-AIR DYNACOAT наразі є єдиним продуктом на ринку, з інтегрованим компресійним підкладом.

За словами Масаї Нішітані, регіонального менеджера ContiTech, нові полотна CONTI-AIR XENON UV і ONYX мають в своєму складі однаковий каркас, але істотно відрізняються за характеристиками поверхні, які адаптовані до різних сфер застосування. Всі полотна були розроблені для нового покоління машин з сервоприводом, де в процесі друку полотно піддається ще більшим силовим навантаженням. Нові офсетні полотна компенсують негативний вплив значних силових навантажень і забезпечують необмежені, оптимальні характеристики друку.

«Після випробувань з використанням новітніх світлодіодів та інших низьковуглецевих систем УФ-сушки, ми включили до складу полотен нові полімери для перенесення спеціалізованих УФ-фарб і усунення проблем з забрудненням кольору, з якими часто стикаються друкарні, коли виконують складні багатоколірні роботи, що вимагають нанесення покриттів «по-мокрому». CONTI-AIR XENON UV спеціально розроблений для УФ-фарб, що використовуються в енергоефективному друці. До сих пір процес УФ-сушки був дуже енергоємним. Сьогодні нові технології забезпечують однаковий ефект сушіння при значно меншому споживанні енергії. Нове офсетне полотно XENON UV було адаптовано для використання з новітніми технологіями ультрафіолетової сушки і тому ідеально підходить для УФ-друку», - каже Нішітані.

Новий CONTI-AIR DYNACOAT має ICL - інтегрований компресійний шар, тому немає необхідності використовувати додаткові підклади, що економить час і гроші. Пластина на основі поліефіру є стабільною за розміром, що істотно спрощує приладку і робить її однаково стабільною в роботі при будь-якій довжині накладу. CONTI-AIR DYNACOAT ідеально підходить як для УФ-лакування так і для роботи з водними і дисперсійними лаками. Поверхня пластини спеціально оброблена і перешкоджає накопиченню лаку та забезпечує його ідеальне перенесення.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 1734