ContiTech на Labelexpo Europe 2017
Labelexpo Europe

ContiTech на Labelexpo Europe 2017

Найбільша подія на ринку етикеток і упаковки, з близько 6000 учасників і більше 30000 відвідувачів, не залишилась поза увагою компанії ContiTech. Наш німецький партнер представив новітні технічні розробки для високоякісного друку етикеток та упаковки, де на додаток до добре відомих українському ринку універсальних полотен Conti-Air Litho HC, Conti-Air 7Plus, Conti-Air UV Plus і Conti-Air Evolution, були представлені полотна Conti-Air Sticky Black і Conti-Air Prestige.

Нагадаємо, Conti-Air Sticky Black - самоклеюче офсетне полотно для високоякісного друку по ковпачкам, тубам і металу. Полотно дозволяє працювати як зі звичайними, так і з УФ-фарбами.

Conti-Air Prestige – офсетна гума зі спеціальним шаром, призначена для друку по картону і гофрокартону. Забезпечує прекрасні результати друку без додаткового стиснення гофрокартону. Дозволяє друкувати на матеріалах з неоднорідною і структурованою поверхнею. Завдяки відсутності верхнього текстильного шару ідеально підлаштовується під мікронерівності поверхні.

Фахівці ContiTech відзначили що на додаток до хімічних властивостей, таких як висока стійкість до УФ-фарб і змивок, офсетні полотна Conti-Air мають тривалий термін служби з чудовим опором до стирання. Забезпечують точну передачу растрової точки і добре справляються з друком плашок.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 1606