Київполіграфмаш завершив інсталяцію нової флексодрукарської машини
Київполіграфмаш

Київполіграфмаш завершив інсталяцію нової флексодрукарської машини

У липні місяці АТ «Київполіграфмаш» завершило виробництво та поставило харківському заводу «Полімерконтейнер» восьмифарбову флексографічну машину «ФДР 600/8» з центральним друкарським циліндром. Вона призначена для багатоколірного якісного друку на різних видах рулонних матеріалів.
   
Це вже друга машина цієї нової моделі, а перша була поставлена до Словаччини наприкінці минулого року. «ФДР 600/8» є аналогом відомих серійних машин "ФДР-420/8", які понад десять років успішно працюють в країнах ЄС та СНД. Але у «ФДР 600/8» збільшено ширину друку до 620 мм і зроблено низку удосконалень. Зокрема, модернізовано привід зміщення формних валів та система сушіння і бокового рівняння полотна. На системі управління натягом матеріалу, з боку розмотки, замінено гальмівну муфту з електромагнітної на пневматичну італійського виробництва.
   
Машина оснащена пристроєм завантаження важких рулонів матеріалу. Систему управління побудовано на базі програмованих контролерів (PLC) і панелей оператора (HMI), які забезпечують логічну взаємодію всіх вузлів і агрегатів машини з видачею необхідної інформації на сенсорну панель головного пульту управління.
   
Система відеоспостереження німецької фірми “E+L” забезпечує якісний контроль процесу як при звичайному, так і при зворотному друку.
   
«ФДР 600/8» зручна в експлуатації і на ній забезпечується відповідний рівень безпеки, підтверджений сертифікатом ЄС.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 468 XX XX +380 44 468 5211
+380 44 468 XX XX +380 44 468 4282
Ідентифікатор: 1992