На ринку чорнил для упаковки створений новий стратегічний альянс
Фото: Siegwerk

На ринку чорнил для упаковки створений новий стратегічний альянс

Siegwerk і Agfa Graphics заявили про створення стратегічного альянсу в області ультрафіолетових цифрових чорнил для упаковки. Як повідомляють в прес-центрі Siegwerk, контракт, підписаний між двома компаніями, включає передачу бізнесу з вибраними ОЕМ-клієнтами від Agfa Graphics до Siegwerk, доступ до ноу-хау, інтелектуальної власності і послуг.

«Цей стратегічний альянс ідеально підходить для нас обох», — уточнив Том Клоотс (Tom Cloots), директор Industrial Inkjet Agfa NV. «Цією угодою ми дозволяємо Siegwerk використовувати нашу мережу OEM-виробників друкованих головок і обладнання, а також ділимося нашими ноу-хау і інтелектуальною власністю в області ультрафіолетових цифрових чорнил для упаковки. У той же час Agfa продовжить фокусуватися на інших областях зростаючого промислового сегмента друку, де має потужний потенціал».

«Завдяки угоді ми поєднуємо найкраще від обох світів. Хоча ми і далі будемо покладатися на існуюче сильне співробітництво Agfa з виробниками обладнання і друкованих головок, ми зможемо запропонувати новим партнерам доступ до своїх технологій», — зауважив Метью Карні (Matthieu Carni), директор Business Unit Inkjet Siegwerk.

Читайте також: BASF та Xaar співпрацюватимуть задля зниження собівартості 3D друку

Компанії будуть тісно співпрацювати, щоб забезпечити передачу бізнесу без перешкод для клієнтів обох компаній. Після перехідного періоду Siegwerk випустить нові фарби і лаки, сформувавши новий уніфікований струменевий портфель.

Сторони домовилися не розголошувати фінансові дані.
Ідентифікатор: 1670