Mimaki продемонструє автоматизовану роботу світлодіодного принтера
Фото: www.mimakieurope.com

Mimaki продемонструє автоматизовану роботу світлодіодного принтера

Mimaki разом з німецькою компанією Robominds GmbH продемонструють рішення для автоматизованої роботи планшетного УФ LED принтера UJF-7151plus на міжнародній виставці Fakuma 2018. Використовуючи маніпулятор, принтер буде автоматично завантажуватися та розвантажуватися. Це практична демонстрація того, як принтери Mimaki можуть бути підключені до виробничої лінії для неконтрольованого виробництва на замовлення.

Підключатися до роботів, конвеєрних стрічок, контрольно-вимірювальних приладів та датчиків дозволяють команди MDL та Mimaki Job Controller. Ця нова розробка інтернету речей була випущена компанією навесні цього року.

Команди MDL використовуються для керування роботою принтерів, включно з початком друку. Вони також надають інформацію щодо залишків чорнила та помилки друку.

Mimaki Job Controller — це програмне забезпечення для передачі даних та умов друку. Він також може автоматично розпочинати друк, підключати принтер і робот, щоб подавати до друку з конвеєру та збирати готовий випуск.

Читайте також: Клієнти Mimaki Europe отримають всебічну гарантію від 3M

Планшетний світлодіодний принтер UJF-7151plus здійснює прямий друк на товстих підкладках (до 153 мм). Має область друку 710x510 мм. Дозволяє створювати рекламні товари, персоналізовані подарунки, на замовлення, ручки, пакування, жорсткі вивіски малого та середнього розміру тощо.
Ідентифікатор: 1746