Epson запускає новий текстурований папір для митців
Фото: Epson
Серія Legacy Paper

Epson запускає новий текстурований папір для митців

Epson презентувала новий папір Legacy Textured, останнє доповнення серії Legacy Paper для митців, які хочуть роздрукувати свої твори. Серія розроблена для друку репродукцій і фото у вигляді картин. Legacy Textured допоможе розмити межу між фотографією та живописом.

«Виявивши необхідність у текстурованому мистецькому папері, ми співпрацювали з провідними світовими фотографами та художниками, щоби розробити продукт, який поєднує в собі властивості старовинного ручного паперу з найновішими удосконаленнями цифрових зображень», — прокоментував Джефф Сміт (Jeff Smith), менеджер продуктів Professional Imaging, Epson America, Inc.

Epson Legacy має сильно текстуровану поверхню з матовим покриттям на 100% бавовняній основі. Не містить оптичних відбілювачів (ОВА), тобто не світиться під дією УФ випромінювання. Бавовняні волокна розміщуються випадковим чином, щоби значно зменшити вигин у великих рулонах.

Текстурований папір наразі проходить комплексне тестування на вісім чинників безперервності друку в Wilhelm Imaging Research (WIR), незалежній дослідницькій лабораторії.

Читайте також: Epson планує потроїти виробництво чіпів для друкуючих головок

Epson Legacy буде доступний у грудні 2018 року через торговельних представників у розмірах: 8,5" x 11", 13" х 19", 17" x 22", 17" x 50", 24" x 50", 44" x 50", 60" x 50".
Ідентифікатор: 1761