Koenig & Bauer і Durst Phototechnik створять спільне підприємство в області цифрового друку
Фото: Koenig & Bauer Group
Модульна концепція VariJET для друку на картоні дозволяє поєднувати цифровий струменевий друк з нестандартним друком та опціями вбудованої обробки

Koenig & Bauer і Durst Phototechnik створять спільне підприємство в області цифрового друку

Koenig & Bauer Group, виробник друкарських верстатів, та Durst, виробник провідних технологій цифрового друку, планують об’єднати свої ноу-хау та сильні сторони. Компанії підписали лист про наміри. Спільне підприємство 50/50 буде виробляти однопрохідні цифрові друкарські системи для друку на складній упаковці з картону та гофрокартону.

«Об'єднуючи наш досвід, ми можемо розробляти і пропонувати повністю автоматичні лінії виробництва і тим самим сприяти цифровій трансформації в картонній та гофрованій промисловості», — Крістоф Гампер (Christoph Gamper), генеральний директор Durst Phototechnik AG.

Читайте ще:
Fuji Xerox об’єднається з Xerox


Нова партнерська компанія буде розташована в Німеччині і відповідатиме за розробку, інтеграцію, будівництво та розповсюдження у всьому світі. Спільне підприємство також працюватиме з чорнилом і бізнесом з обслуговування для верстатів, що поширюється через глобальну мережу обох компаній.
Ідентифікатор: 1794