Mimaki продемонструють останні інновації на ринку фотографії
Koelnmesse GmbH

Mimaki продемонструють останні інновації на ринку фотографії

Під час проведення виставки `Photokina`, компанія `Mimaki` планує представити останні свої розробки в галузі фотографії.

Компанія покаже основні продукти на ринку фотографій, стійкого рендеринга зображень і друку на різноманітних поверхнях. Серед яких:
- JV400SUV - струменевий принтер, який забезпечує високу якість продукції, що випускається зі стійким фотографічним блиском і міцністю на відкритому повітрі.
Покращена система сушки і УФ-затвердіння забезпечують яскраві кольори і відмінну стійкість до подряпин. Друкує чотири кольори (CMYK) зі швидкістю до 18 м2 на годину.

- UJF-3042 - струменевий принтер світлодіодний з УФ-друком на широкому діапазоні поверхонь, включаючи скло, пластик, метал і навіть дерево.
Також може друкувати на темній поверхні, оскільки поставляється з білими чорнилами. Дозволяє друкувати безпосередньо на підкладках без застосування грунтовки, бо оснащений автоматичною системою грунтовки. Вона працює тільки там, де це необхідно.

Photokina - провідна міжнародна виставка зображень, яка проводиться раз на два роки в Кельні, Німеччина. Виставка цікава для виробників, дистриб`юторів, професіоналів і любителів зображень і фотографій. У 2012 році виставка проходить з 18 по 23 вересня.
Ідентифікатор: 1031