Нові розробки етикетувального обладнання від компанії БРЕЗЕ

Приватне підприємство БРЕЗЕ, український виробник етикетувального обладнання, представить на виставці UPAKOVKA 2012 нову розробку - аплікатор-напівавтомат для нанесення самоклеючих етикеток SA-2L, призначений для нанесення самоклеючих етикеток на тару циліндричної форми.

Аплікатор укомплектований приводами протяжки стрічки і прокочують ролика, конструкція якого дозволяє наносити етикетку навіть у поглиблення тари. Включення циклу етикетування проводиться за допомогою натискання педалі. Всі необхідні параметри роботи задаються за допомогою клавіатури і відображаються на алфавітно-цифровому дисплеї. Передбачена можливість збереження в незалежній пам`яті до 10 наборів параметрів етикетування. Механічні вузли аплікатора легко налаштовуються на різний діаметр продукту. Для стійкої фіксації тари в процесі етикетування застосовується додатковий притискний ролик. Завдяки компактній конструкції аплікатор можна вільно розмістити навіть в невеликих приміщеннях.

Ще однією функціональною особливістю є можливість нанесення на продукт двох етикеток з заданим відстанню між ними. Аплікатор також оснащений датчиком етикеток з регульованою чутливістю і вбудованим лічильником етикеток.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 456 XX XX +380 44 456 3804
Ідентифікатор: 1038