Новий планшетний принтер від Mimaki
Фото: Mimaki

Новий планшетний принтер від Mimaki

У четвертому кварталі цього року компанія Mimaki запускає свій новий УФ-світлодіодний планшетний принтер - Mimaki JFX500-2131.

При швидкості друку до 60 м2/ч, JFX500-2131 в 2,5 рази швидше в порівнянні зі звичайними JFX принтерами компанії. Це нове рішення на ринку широкоформатних принтерів вносить нові показники ефективності, якості та співвідношення ціна/продуктивність.

Для отримання високої якості і роздільної здатності зображення в принтері застосовані нові друкуючі головки, а також технологія світлодіодного затвердіння. Він використовує нові чорнила Mimaki LUS-150 з високими лікувальними властивостями. Під час обробки, різання або інший пост-друкованої обробці вони виліковують тріщини або злами, тим самим збільшуючи гнучкість широкого спектру продукції.

Використання світлодіодного УФ-затвердіння, забезпечує JFX500-2131 високу швидкість друку зі всіма перевагами світлодіодних технологій: довговічність, економія енергії, зниження тепловиділення, що дозволяє використовувати більш тонкі, більш економічно ефективні витратні матеріали.

Mimaki JFX500-2131 вперше був представлений на Drupa 2012 на початку цього року.
Ідентифікатор: 1067