«МАСИВ-А.І.» Задає стандарти по швидкості обслуговування на ринку поліграфії
Прес-служба «МАСИВ-А.І.»

«МАСИВ-А.І.» Задає стандарти по швидкості обслуговування на ринку поліграфії

Час - найцінніший і непоправний ресурс
Як часто Вам доводилося чекати виготовлення календарів перед новим роком по два-три тижні, в той час як вже потрібно роздавати новорічні подарунки своїм клієнтам і партнерам? А невеликий тираж блокнотів до 1000 примірників деколи доводиться чекати місяць ... І це в той час, коли недільну газету ми отримуємо вже в п'ятницю, гарячий ланч нам доставляють в офіс через 15 хвилин після замовлення, а консультацію надають в онлайн режимі.
Сьогодні швидкість обслуговуванні є ключовим фактором і при виборі підрядника. Настав час покращувати стандарти обслуговування і на ринку поліграфії, вважають в друкарні «МАСИВ-А.І.».
«Основна потреба наших клієнтів - стислі терміни на виготовлення тиражу, тому ми поставили за мету - прискорити час виконання замовлення, без втрати якості», - позначив директор поліграфічного центру «МАСИВ-А.І.» Андрій Сахненко.
Для цього компанія «МАСИВ-А.І.» придбала перфоратори CK 620 для підготовки виробів до палітурки на металеву пружину кроком 2:1 для автоматичного біндера Renz Mobi 500.
«За минулий рік в нашу друкарню звернулося понад двохсот замовників із заявками на палітурка кроком 3:1, при цьому кожен четвертий цікавився можливістю зшивання кроком 2:1. Природно, перші інвестиції ми вклали в абгрейд автоматичного біндера і придбали перфоратори для підготовки виробів до палітурки на металеву пружину кроком 2:1 », - зазначив Андрій Сахненко.
Автобіндер дозволяє скоротити час на палітурка тиражу в 5-6 разів і виготовити до 8000 примірників за зміну, раніше на такий обсяг витрачалося не менше 2-х робочих днів.
По-друге, автоматичний биндер не вимагає зміни затискних блоків для різних діаметрів пружин - переналагодження для потрібного виду роботи здійснюється всього лише зміною штампів. Тобто, за 15 хвилин перенастроювань можна переплітати пружинами різного діаметру діапазоном від 5,5 мм до 32 мм.
По-третє, товщина блоку тепер може становити до 250 аркушів 80г/м2, а формат сторінки палітурки - А2 по довгій стороні. Раніше, максимальна товщина перепліталися пачки при використанні металевої пружини могла становити не більше 110 аркушів.
«Палітурка з кроком 2:1 - це дійсно зручне і корисне рішення для будівельних компаній, тренінгових центрів, банків, медичних установ і корпорацій, для компаній, яким необхідно переплітати документи з великою кількістю сторінок або листи великого формату», - підсумував директор друкарні.
Довідка компанії
Поліграфічний центр «МАСИВ-А.І.» працює на українському ринку з 2007 року.
Основний напрямок діяльності - надання широкого спектра поліграфічних послуг з додрукарської, друкарської і після друкарської обробки продукції.
Друкарня виконує замовлення будь-якого ступеня складності від класичних візитних карток до широкоформатного друку (календарі, буклети, блокноти, брошури, папки, плакати, флаєри та ін.), А також, збірку на металеву пружину в короткі терміни і високою якістю на автоматичному біндері кроком 2:1 і 3:1.
Команда компанії «МАСИВ-А.І.» Надасть послуги з розробки унікального дизайну макетів з урахуванням корпоративної символіки і рекламної стилістики вашого бренду.
Поліграфічний центр «МАСИВ-А.І.» - Забезпечить швидкість без втрати якості.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 500 XX XX +380 44 500 1206
+380 44 500 XX XX +380 44 592 3303
Ідентифікатор: 1240