Поліграфічний центр «МАСИВ-А.І.» інвестує в обладнання
Прес-служба «МАСИВ-А.І.»

Поліграфічний центр «МАСИВ-А.І.» інвестує в обладнання

У зв'язку з великою кількістю звернень клієнтів, «МАСИВ-А.І.» друкарня, що надає широкий спектр поліграфічних послуг, придбала перфоратори CK 620 для підготовки виробів до палітурки на металеву пружину кроком 2:1 для автоматичного біндера Renz Mobi 500 від німецького виробника.
Завдяки новому придбанню друкарня готова протягом однієї зміни переплітати вироби пружинами різного діаметру від 5,5 мм до 32 мм без тривалих налагоджень, оскільки машина не вимагає зміни затискних блоків. Переналагодження для потрібного виду роботи здійснюється всього лише зміною штампів. Автобіндер з перфоратором крок 2:1 дозволяє зшивати блок товщиною до 250 аркушів 80 г/м2 форматом А2 по довгій стороні. За один удар агрегат пробиває блок до 4,0 мм і шириною до 600 мм. Більш того машина може безупинно працювати 24 години.
Дана інвестиція дійсно відкриває нові можливості в сфері послуг з палітурки на українському ринку полграфіі і, задає більш високі стандарти з якості та швидкості обслуговування. До речі, значною перевагою автобіндера є висока якість зшивання, — відсоток браку на відміну від біндера з ручною наладкою скорочується на 80-85%.
Довідка компанії
Поліграфічний центр «МАСИВ-А.І.» працює на українському ринку з 2007 року.
Основний напрямок діяльності — надання широкого спектра поліграфічних послуг з додрукарської, друкарської і після друкарської обробки продукції.
Друкарня виконує замовлення будь-якого ступеня складності від класичних візитних карток до широкоформатного друку (календарі, буклети, блокноти, брошури, папки, плакати, флаєри та ін.), А також, збірку на металеву пружину в короткі терміни і високою якістю на автоматичному біндері кроком 2:1 і 3:1.
Команда компанії «МАСИВ-А.І.» надасть послуги з розробки унікального дизайну макетів з урахуванням корпоративної символіки і рекламної стилістики вашого бренду.
Поліграфічний центр «МАСИВ-А.І.» — забезпечить швидкість без втрати якості.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 500 XX XX +380 44 500 1206
+380 44 500 XX XX +380 44 592 3303
Ідентифікатор: 1236