Друкарня придбала ламінатор YDFM-720

Друкарня придбала ламінатор YDFM-720

У зв'язку зі збільшення обсягом замовлень, друкарня «МАСИВ-А.І.», що надає широкий спектр поліграфічний послуг, придбала ламінатор YDFM-720.

Його функціональні можливості дозволяють справлятися з усіма поставленими завданнями. Можливість здійснити ламінування починаючи від формату А4 і до А1. Призначення обладнання полягає у виконанні односторонньої швидкісної ламінації листової продукції. Подача аркушів для подальшої обробки на транспортер виконується вручну.
Ламінатор відрізняється наявністю спеціальної гідравлічної системи притиску валів. Це дає можливість якісно робити роботу з ламінування різних паперів і навіть картону. Звернути увагу слід на хорошу швидкість при виконанні роботи. Так, швидкість складає до 20 м/хв. Завдяки таким показникам клієнтам не потрібно чекати тривалий час виконання замовлення.
У компанії приділяється увага розширенню парку обладнання, і матеріалів, коли виконується цифровий друк і багато інших робіт.
Таким чином, для ламінації продукції після цифрового друку придбані спеціалізовані плівки, котрі дозволяють виконувати припресування якісно і швидко.

Завжди в наявності є як матові так і глянсові плівки різної ширини і щільності.
При цьому парк обладнання регулярно оновлюється і додатково розширюється. Все це відкриває можливість якісного виготовлення різних видів продукції, яка замовляється клієнтами за невисокою і доступною ціною.

Дана інвестиція відкриває можливості збільшення швидкості обслуговування та виконання робіт з ламінації без втрати якості.

Поліграфічний центр «МАСИВ-А.І.» працює на українському ринку з 2007 року.
Основний напрямок діяльності - надання широкого спектру поліграфічних послуг з додрукарської, друкарської і після друкованої обробки продукції.
Друкарня виконує замовлення будь-якого ступеня складності від класичних візитних карток до широкоформатного друку (календарі, буклети, блокноти, брошури, папки, плакати, флаєри та ін.), а також, збірку на металеву пружину в короткі терміни і високою якістю на автоматичному біндері кроком 2:1 і 3:1.
Команда компанії «МАСИВ-А.І.» надасть послуги з розробки унікального дизайну макетів з урахуванням корпоративної символіки та рекламної стилістики вашого бренду.
Поліграфічний центр «МАСИВ-А.І.» - забезпечить швидкість без втрати якості.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 500 XX XX +380 44 500 1206
+380 44 500 XX XX +380 44 592 3303
Ідентифікатор: 1286