Новий Xerox Color C60 / C70 для малотиражною друку відкриває нові можливості для будь-якої друкованої інфраструктури
Xerox Україна

Новий Xerox Color C60 / C70 для малотиражною друку відкриває нові можливості для будь-якої друкованої інфраструктури

Компанія Xerox оголошує про початок продажів нових повнокольорових цифрових друкарських машин Xerox Color C60 / C70, призначених для роботи у великих робочих групах і в сфері оперативної поліграфії (GAI).

Новинки стануть для замовників економічно ефективним інструментом для створення широкого спектра поліграфічної продукції, неважливо, чи йде мова про магніти для місцевого ресторану, маркетингових брошурах для агентства нерухомості або про постери, комерційних пропозиціях і презентаціях.

Володіючи широким набором функцій і підтримуючи великий діапазон матеріалів щільністю до 300 г/м2, БФП Xerox Color C60/C70 підходять для будь-якої друкованої інфраструктури, включаючи салони оперативної поліграфії, корпоративні друкарні, рекламні агентства, компанії малого бізнесу та виробничі підприємства. За допомогою цього пристрою замовники легко зможуть поліпшити свою пропозицію, розширивши його за рахунок міцних поліестерових наклейок, меню, інформаційних знаків і вінілових наклейок на скло.

Xerox Color C60/C70 дозволяє стабільно створювати чіткі відбитки з роздільною здатністю 2400х2400 dpi і високою точністю суміщення обличчя та обороту при двостороннього друку. Зручною також є наявність вбудованого фінішного обладнання для зшивання, перфорування, фальцовки та обрізки торцевої кромки.

Характеристики Xerox Color C60 / C70:
Швидкість до 70 стор./хв. в режимі кольорового друку і 75 стор./хв. - в монохромному.
Кращу якість друку, підтверджене сертифікатами IDE Alliance Certified Digital Press System, Gracol, Fogra offset і Pantone certified.
Можливість вибору контролерів Xerox і EFI, які підвищують продуктивність, скорочують час виконання робочих завдань і забезпечують яскраві, ефектні зображення. Зокрема, доступний сервер друку Xerox EX C60/C70 на базі Fiery, що працює на новітній платформі EFI - Fiery FS150 Pro.
Опція друку змінних даних.
Ефективні встановлені програми для обліку завдань, забезпечення безпеки, моніторингу та контролю документообігу.

«Новий принтер Xerox Color C60/C70 - це універсальне рішення як для друкарень, так і для офісів, яким необхідна краща якість на ринку при найбільш вигідній вартості відбитка. Функціональність і продуктивність цього пристрою достатня для того, щоб впоратися з широким спектром поліграфічних задач, - коментує Максим Верьовкін, менеджер по продукту компанії Xerox Україна. - При цьому з наявністю вбудованих фінішних можливостей пристрій закриває повний цикл створення друкованої продукції».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2031
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2030
Ідентифікатор: 1276