Компанія Xerox запустила нове БФП Xerox WorkCentre 4265
Xerox

Компанія Xerox запустила нове БФП Xerox WorkCentre 4265

Компанія Xerox оголошує про запуск на ринку нового монохромного БФП формату A4 Xerox WorkCentre 4265. Пристрій призначений для використання на підприємствах з інтенсивним документообігом, так як воно дозволяє істотно оптимізувати обмін даними в офісі. Завдяки видатним характеристикам друку, копіювання і сканування документів, функціям безперервного друку та дистанційного керування БФП спрощує цифрової та паперовий документообіг, зберігаючи високий рівень захисту інформації.

Нове БФП, яке прийшло на зміну Xerox WorkCentre 4260, забезпечує швидкість друку і копіювання до 53 стор./хв, при цьому час виходу першої сторінки складає всього 8 секунд. Максимальна щомісячне навантаження БФП досягає 250 тисяч відбитків, що говорить про високу надійність апарату.

У базовій комплектації нове БФП оснащено однопрохідним дуплексним автоподатчиком, який дозволяє здійснювати сканування як в монохромному, так і в кольоровому режимі зі швидкістю до 70 сторінок на хвилину, економлячи робочий час співробітників підприємства. Оцифровані з його допомогою документи можна надіслати електронною поштою або зберегти попередньо обраних папках на комп'ютері, що істотно спрощує процес сканування і оптимізує роботу з документами. Апарат доступний в чотирьох конфігураціях з запасом паперу в 620, 1140, 2180 і 3240 аркушів.

Для підвищення ефективності документообігу БФП Xerox WorkCentre 4265 підтримують функцію безперервного друку Print Around. Рішення забезпечує автоматичну зупинку робіт, для виконання яких потрібні додаткові ресурси, наприклад, папір певного формату або кольору. Друк всіх інших завдань у черзі здійснюється у звичайному режимі. Більш того, в апараті реалізований одночасний доступ до декількох режимів, що дає можливість сканувати під час друку і переривати друк для виготовлення копій.

Адміністрування нового БФП стає більш зручним для ІТ-фахівців завдяки функції дистанційного управління, яка дозволяє настроїти апарату, надавати технічну підтримку в режимі реального часу і отримувати звіти про стан БФП безпосередньо з екрану свого ПК. Також Xerox WorkCentre 4265 володіє автоматичною системою сповіщень електронною поштою, що повідомляє користувачам про застрягла папері або закінчується тонері. Це дозволяє відповідальним співробітникам оперативно зробити необхідні дії з усунення проблеми.

Надійний захист інформації реалізується в Xerox WorkCentre 4265 за рахунок передових функцій забезпечення безпеки, що дозволяють співробітникам друкувати, користуватися факсом і електронною поштою в контрольованій внутрішньої мережі, яка гарантує збереження даних.

«Представляючи нове БФП Xerox WorkCentre 4265 українським замовникам, ми поставили перед собою завдання запропонувати корпоративним клієнтам рішення, здатне значною мірою оптимізувати повсякденний обмін даними. Завдяки своїм технічним характеристикам БФП Xerox WorkCentre 4265 не лише спрощує роботу в офісі, але і забезпечує високу ступінь захисту інформації, - коментує Сергій Зухарь, менеджер по продукту компанії Xerox Україна. - Застосування інноваційних рішень і підтримка найбільш затребуваних функцій роблять новий апарат відмінним робочим БФП для замовників з будь-яких галузей».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2031
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2030
Ідентифікатор: 1297