Широкоформатні БФП - компактність, висока продуктивність і реальна економія
Canon

Широкоформатні БФП - компактність, висока продуктивність і реальна економія

Абсолютно недавно Canon випустив у світ 2 нових широкоформатних БФП початкового рівня - imagePROGRAF iPF770 MFP L36 і imagePROGRAF iPF670 MFP L24 із підтримкою хмарного друку. Обтічний корпус цих пристроїв займає мало місця, тому вони прекрасно підходять у якості базової моделі для невеликих офісів або людей, які віддають перевагу компактним і економним принтерам.

Нові БФП забезпечують зручний друк, сканування та копіювання для компаній, що ведуть малий бізнес у сфері виробництва, архітектури, будівництва, інженерних областях і освітнього ринку.

Обидва пристрої вже доступні на складі:
iPF770 MFP L36 - 124 600.
iPF670 MFP L24 - 87 500 грн.

Обидва 5-кольорових БФП забезпечують високу продуктивність (А1 від 28 сек), виняткову якість і точність із мінімальною товщиною ліній 0,02 мм за рахунок використання системи пігментних чорнил і чорнила на основі барвників Canon.

iPF770 MFP L36, оснащений 36-дюймовим сканером - це ідеальне рішення для архітекторів, інженерів і підрядних підприємств із середнім і низьким об'ємом друку і копіювання. IPF670 MFP L24 поставляється з 24-дюймовим сканером і розроблений для малих підприємств і освітніх установ, які потребують інструмент для простого сканування, копіювання та друку документів. Обидва пристрої мають простий і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, який зводить взаємодію з БФП до мінімуму.

Управляти витратами на друк набагато легше за допомогою вбудованого монітора стану. Функція обліку монітора стану обробляє журнали завдань і автоматично обчислює витрати окремо для кожного завдання або за певний період часу. Для друку чернеток можна вибрати економний режим, у якому споживається менше чорнила.

Одним із нововведень у БФП є наявність додаткових проміжних резервуарів між ємностями картриджів і друкуючої головкою. При першому запуску пристрою, чорнило з картриджа наповнюють резервуари, які будуть забезпечувати резерв чорнила.

Переваги такого рішення:

Можливість гарячої заміни картриджа, не перериваючи процесу друку.
Можливість друкувати на резервному чорнилі навіть якщо якісь картриджі закінчилися. Це виключає стресові ситуації, коли проект потрібно здавати сьогодні, а картридж раптово скінчився. Ви можете спокійно закінчити друкувати завдання і купити найближчим часом картридж, а плоттер тим часом буде друкувати на резервних чорнилах.
Система резервних ємностей дозволяє використовувати кожен мілілітр чорнила, що економить гроші користувача. У звичайних плоттерах, щоб уникнути попадання повітря в голівку картриджі не витрачаються повністю, на дні картриджа залишається деяка кількість чорнила, які доводиться викидати.
БФП сумісні з усіма популярними програмами - в комплекті поставляються драйвера, що забезпечують повну сумісність із найбільш популярними програмами - Autodesk AutoCAD, Adobe Photoshop і Microsoft Ofiice. А ПО PosterArtist Lite дозволить створити професійні рекламні плакати за 4 простих кроки.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 592 XX XX +380 44 592 1922
+380 44 592 XX XX +380 50 367 6570
+380 44 592 XX XX +380 67 101 5171
Ідентифікатор: 1364