Відвідувачі drupa 2016 першими побачать дві нові струменеві друкарські машини Xerox
Фото: Ксерокс Україна
Xerox Brenva HD поєднує в собі економічність струминної технології і гнучкість аркушевого друку

Відвідувачі drupa 2016 першими побачать дві нові струменеві друкарські машини Xerox

Компанія Xerox представить на виставці drupa 2016 свою першу листову струминну ЦПМ Xerox Brenva HD і нову платформу для рулонного струменевого принтера Xerox Trivor 2400. Новинки допоможуть друкарням створити надійну основу для розвитку бізнесу та розширити виробництво такої прибуткової продукції, як пряма поштова розсилка, транзакційні матеріали, книги та каталоги.

16-а Міжнародна виставка drupa 2016 пройде з 31 травня по 10 червня 2016 року в Дюссельдорфі (Німеччина). Захід проводиться раз на чотири роки і є найбільшою в світі міжнародною спеціалізованою ярмаркою поліграфічної, паперової та пакувальної промисловості. У 2012 році на виставку приїхали 314 500 фахівців із більш ніж 130 країн. Цього року організатори очікують ще більшу кількість професійних відвідувачів та експонентів.

За оцінками аналітичної компанії InfoTrends, до 2019 року до 57% сторінок від загального обсягу промислового кольорового цифрового друку будуть проводитися на струменевому обладнанні. Для того щоб допомогти друкарням отримати вигоду від розвитку цього напряму, компанія Xerox розробила і планує анонсувати на виставці drupa 2016 дві нові струменеві ЦПМ: Xerox Brenva HD і Xerox Trivor 2400. Новинки дадуть початок двом новим лінійкам струминного обладнання Xerox: Xerox Brenva HD — в сегменті листової струменевого друку, а Xerox Trivor 2400 з контролером Xerox Fiery IJ — у сегменті рольового струменевого друку.

«Наша мета — розширити портфоліо струминного обладнання і запропонувати друкарням нові засоби і можливості розвитку бізнесу, — коментує Роберт Стеблер, старший віце-президент і головний керуючий підрозділу Global Graphic Business Communications Group корпорації Xerox. — Запускаючи Xerox Brenva HD і Xerox Trivor 2400, ми зробимо струминний друк більш доступним для широкого кола друкарень».

Xerox Brenva HD займе нішу, яку аналітики InfoTrends назвали «зоною розриву» та яка знаходиться між сегментами високопродуктивних тонерних листових машин і струменевих ЦПМ початкового рівня. Новинка поєднує в собі економічність струминної технології і гнучкість аркушевого друку, відповідаючи потребам друкарень, які виробляють матеріали для прямої поштової розсилки, транзакційні матеріали і книги. ЦПМ Xerox Brenva HD оснащена надійним і перевіреним часом трактом проходження паперу, який також використовується під флагманські лінійки Xerox iGen. Нова друкарська машина володіє кращими в своєму класі засобами автоматизації і підвищення продуктивності, включаючи:
- вбудований спектрофотометр, який допомагає проводити калібрування і профілювання;
- об'єктно-орієнтовану систему управління кольором, яка розрізняє текст, графіку і зображення, оптимізуючи налаштування друку для кожного з цих видів контенту;
- режим друку тільки чорною фарбою, який перетворить Xerox Brenva HD у ще більш економічний монохромний ЦПМ.

Струменевий ЦПМ Xerox Trivor 2400 — платформа, здатна рости разом із потребами бізнесу. Друкарі зможуть підвищити швидкість машини, збільшити обсяг робіт і встановити нові рішення без необхідності її заміни. Xerox Trivor 2400 поєднує невеликі габарити з високою продуктивністю і швидкістю — 168 метрів за хвилину в кольоровому і 200 метрів за хвилину в монохромному режимі. Друкарні зможуть друкувати на новій машині каталоги, журнали і кольорові книги, пропонуючи клієнтам більшу гнучкість при виконанні замовлень. При цьому стабільно високу якість зображення забезпечать реалізовані в ЦПМ інструменти автоматизації, включаючи оптимізацію щільності друку, технологію Clear Pixel, засоби розпізнавання і налагодження непрацюючих сопел.

ЦПМ Xerox Trivor 2400 обладнана новим контролером друку Xerox Fiery IJ, розробленим спільно з EFI. Він зможе обробляти безліч потоків даних для різних типів додатків, надасть повний комплекс засобів управління кольором і легко вмонтується в робочі процеси замовників.

Xerox Brenva HD і Xerox Trivor 2400 з контролером Xerox Fiery IJ будуть встановлені на drupa 2016 у залі 8B A62 виставкового центру Messe Düsseldorf. Звертаючись до теми "Let the work flow", представники Xerox покажуть на стенді компанії, як друкарні можуть досягти успіху шляхом підвищення автоматизації, інтеграції та продуктивності робочих процесів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2031
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2030
Ідентифікатор: 1367